ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟΝ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΚΦΟΒΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΜΕ ΔΙΑΚΟΠΗ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ!

ΣΠΑΕΙ
0


  Τρέμουν ξένοι και ντόπιοι τον μεγάλο ξεσηκωμό της Εκκλησίας, που έρχεται ολοταχώς και επιχειρούν να εκφοβίσουν τους Ιερείς με διακοπή μισθοδοσίας, την οποία ζητάει ο ...Σόιμπλε...

   Η ξενική Κατοχή ξεκίνησε με την παράδοση της Νομισματικής μας Ανεξαρτησίας στο Ευρώ επί Σημίτη, ο οποίος επιχείρησε να αφαιρέσει το Θρήσκευμα ως απαρχή υποταγής και αφελληνισμού, συνεχίστηκε με τον Γιωργάκη και την σκλαβιά του Μνημονίου, όπου επισήμως παραδόθηκε η εθνική ασυλία των κρατικών περιουσιακών στοιχείων της χώρας, αλλά και οι κόποι του κοσμάκη στην Τρόικα και προχωρά σήμερα με την επιχειρούμενη κατάργηση της Κυριακής ως αργίας, που ήταν επί 2.000 χρόνια, σήμα κατατεθέν και κεκτημένο του Ελληνισμού, που μόνο η Τουρκοκρατία καταπάτησε!
   Τώρα, φτάνουμε στο τελευταίο στάδιο για το παλιό γνώριμο κόλπο. Τον εκβιασμό της Εκκλησίας και μάλιστα των Ιερέων, που είναι και αυτοί εργαζόμενοι και έχουν οικογένειες με παιδιά. Ή να σωπάσουν και να ανεχθούν όσα γίνονται ή να διακοπεί και ο λιγοστός μισθός τους και να τεθούν εκτός μάχης!  Είτε με τον ένα, είτε με τον άλλο τρόπο εκτός μάχης... 
   Παλιά συστήματα από τον καιρό του Όθωνα και της τότε Τρόικας που λεγόταν Αντιβασιλεία...
   Αλλά λογαριάζουν χωρίς τον Μακρυγιάννη, που ήδη εργάζεται πυρετωδώς! Και δεν αποκλείεται κυριολεκτικό κάλεσμα Εθνικού Ξεσηκωμού με τα λάβαρα των Ναών πρώτα πρώτα!
   Γιατί και η Εκκλησία και το Εκκλησίασμα ξέρουν πολύ καλά τι να κάνουν...
   Κι αλίμονο σε εκείνους που δεν θυμούνται τα αθάνατα εκείνα λόγια προς τον αρχικά διώκτη της Εκκλησίας και μετέπειτα φωτισμένο Απόστολο των Εθνών Παύλο:
   "Σαούλ, Σαούλ, τι με διώκεις; σκληρόν σοι προς κέντρα λακτίζειν"....

ΣΠΑΕΙ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)