ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΞΑΝΑΝΟΙΓΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΔΙΟΓΚΩΜΕΝΟΥ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟ ΔΝΤ-ΤΡΟΪΚΑ!

ΣΠΑΕΙ
2

 Κινηματογραφική ταινία τύπου "ποιος δολοφόνησε τον Κένεντιμε πράκτορες, δημοσιογράφους, πολιτικούς, εκδότες, μυστικές υπηρεσίες, πολυεθνικές και σκοτεινούς χρηματιστές και τραπεζίτες, ελικόπτερα, ιδιωτικά αεροπλάνα, πανάκριβα ξενοδοχεία, ακριτικά νησιά και ανατρεπτικέ συλλήψεις τύπου Στρος Καν,  θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει ο τρόπος που έβαλε ο Καταστροφουργός Γιώργος Παπανδρέου την Ελλάδα στο ΔΝΤ - με την αγαστή συνεργασία του τότε Υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου και την πιθανή βοήθεια του τότε και νυν (!) Προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου, ο οποίος τώρα επιτέλους καλείται σε Απολογία και είχε υπηρετήσει μάλιστα ως στέλεχος του ΔΝΤ την περίοδο 1989-2010 (!) - διογκώνοντας τεχνητά το Έλλειμμα του 2009, όπως κατήγγειλε εξ αρχής η Καθηγήτρια Πανεπιστημίου και τότε μέλος του ΔΣ της ΕΛΣΤΑΤ Ζωή Γεωργαντά!

  ΔΙΟΓΚΩΣΗ 14,7 ΔΙΣ.!
 Σύμφωνα με τα στοιχεία της απόρρητης Έκθεσης στελεχών του Γενικού Λογιστηρίου και της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, που δημοσίευσε από την περασμένη Κυριακή η Real News, προκύπτει ότι η Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ υπό τον Γιώργο Παπανδρέου (ο οποίος σύμφωνα με τον Στρο Σκαν είχε προαποφασισμένη την προσφυγή στο ΔΝΤ)  διόγκωσε το Έλλειµµα του 2009 από 14,4 δισ. ευρώ ή 6,2% του ΑΕΠ, που ήταν η πρόβλεψη της κυβέρνησης Καραµανλή, σε 36,2 δισ. ευρώ ή 15,8% του ΑΕΠ!
   Αν δεν είχαν γίνει οι αλλαγές αυτές, τότε το Έλλειµµα του 2009 θα είχε διαµορφωθεί τελικά σε 21,5 δισ. ευρώ ή 9,3% του ΑΕΠ, σύµφωνα πάντα µε τους υπολογισµούς που περιλαµβάνονται στην παραπάνω Έκθεση-σοκ!
  Επομένως προκύπτει μια καταρχήν διόγκωση του Ελλείμματος 2009 κατά 14,7 δισεκατομμύρια ευρώ  (36,2 - 21,5= 14,7)! Δηλαδή διόγκωση του Ελλείμματος κατά 6,5% του ΑΕΠ!

   ΜΟΝΟΨΗΦΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
  Άρα δικαιωνέται απόλυτα η Ζωή Γεωργαντά, που κατήγγειλε ότι το Έλλειμμα 2009 ήταν μονοψήφιο (9,3%), αντί για το 15,8% του ΑΕΠ που εμφάνισε τεχνητά η Κυβέρνηση Γιωργάκη, για να εξοντώσει την Ελλάδα με δήμιο το ΔΝΤ!
 Δικαιώνεται όμως και η Κυβέρνηση Καραμανλή και προσωπικά ο τότε ΥΠΟΙΚ Γιάννης Παπαθανασίου, που τραγικά μόνος και εγκαταλειμμένος από όλους τότε στη ΝΔ, βγήκε και υποστήριξε την αλήθεια, με το σύνολο των μεγαλοεκδοτών να τον θάβει ως τον ένοχο του τεράστιου δήθεν Ελλείμματος...

 ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ
 Αυτή λοιπόν η υπερβολική διόγκωσηπου πρέπει να σημειωθεί πως ήταν διπλάσια από το Έλλειμμα που θα άφηνε ως το τέλος του 2009 η Κυβέρνηση Καραμανλή εάν δεν έχανε τις Εκλογές τον Οκτώβριο του ίδιου έτους (επειδή ανατράπησαν, ατόνησαν ή ακυρώθηκαν όλα τα ευεργετικά και πραγματικά αναζωογονητικά θετικά μέτρα που είχε πάρει ο Υπουργός Οικονομικών του Καραμανλή, ο Γιάννης Παπαθανασίου) - δημιούργησε πανικό στις διεθνείς αγορές και επενδυτές και εκτόξευσε τα σπρεντς (επιτόκια δανεισμού) ώστε να μην μπορούμε να δανειζόμαστε φθηνά, απέκλεισε τη χώρα από τις αγορές που ως τότε δεν είχαν πρόβλημα και έθεσαν τελικά την Ελλάδα υπό τον έλεγχο του ΔΝΤ και της Τρόικας, επιβάλλοντας αυστηρά, εξωπραγματικά και εξοντωτικά μέτρα εγκληματικής λιτότητας, περικοπών και φόρων στους Έλληνες, οδηγώντας σε εθνική καταστροφή, νέο τραγικό δανεισμό και διόγκωση τελικά αντί μείωσης του Χρέους ως προς ΑΕΠ, το οποίο καταβυθίστηκε στην άβυσσο κυριολεκτικά, δημιουργώντας κοινωνική και ανθρωπιστική κρίση στην άλλοτε ευτυχισμένη Ελλάδα...


  ΤΟ ΘΑΨΙΜΟ
 Όμως παρά τις συγκλονιστικές καταγγελίες-φωτιά από την Καθηγήτρια Ζωή Γεωργαντά, η 5η ειδική ανακρίτρια Ελένη Πεδιαδίτη είχε κλείσει  την υπόθεση με τυπικές κλήσεις, χωρίς καν να ανακρίνει τον Πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ!
  Χωρίς καν να καλέσει την ίδια την καταγγέλουσα κυρία Γεωργαντά, ως όφειλε, επιδιώκοντας να συναντηθεί μόνο κατ΄ιδίαν μαζί της, έξω από κάθε πρωτόκολλο!

 ΕΝΤΟΛΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΦΕΤΩΝ ΓΙΑ ΕΠΑΝΕΛΕΓΧΟ
  Ωστόσο τα δυο πρώην μέλη του Δ.Σ της Στατιστικής Υπηρεσίας Ζωή Γεωργαντά και Νικόλαος Λογοθέτης δεν το έβαλαν κάτω και προχώρησαν σε υποβολή υπομνήματος-καταγγελίας για μεθοδεύσεις των δικαστικών Αρχών, ώστε να απαλλαγούν τυχόν ευθυνών τους ο πρώην Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και ο πρώην Υπουργός Γιώργος Παπακωνσταντίνου, που κατηγορούνται ότι διόγκωσαν τεχνητά το Έλλειμμα του 2009 για να οδηγήσουν τη χώρα στη λαιμητόμο του Μνημόνιου».
 Οι καταγγελίες αυτές, μαζί με εκείνες των Δικηγορικών Συλλόγων, είχαν ως αποτέλεσμα την πειθαρχική δίωξη από τον Άρειο Πάγο της δικαστικής λειτουργού που είχε κλείσει την κολοσσιαία αυτή υπόθεση και την εντολή περαιτέρω διερεύνησής της, εκ νέου και από την αρχή, με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών, που εκδόθηκε στα τέλη της εβδομάδας!

   ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ
Έτσι καλείται επιτέλους σε Απολογία ο Πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέας Γεωργίου, που παραμένει από τότε αμετακίνητος στη θέση του (!), ενώ είχε υπηρετήσει επί μακρόν ως στέλεχος του ΔΝΤ από το 1989 ως το 2010!

  "ΝΤΙ ΠΙΕΤΡΟ"
 Σε προηγούμενο σχετικό άρθρο μας, ζητήσαμε αδιάφθορους και ανεπηρέαστους Δικαστές τύπου ¨Ντι Πιέτρο" για να γίνει κάθαρση και να δικαιωθεί ένας ολόκληρος λαός, τον οποίο οδήγησαν επίτηδες στα "Νέα Νταχάου", ώστε να γονατίσει, να υποκύψει, να παραχωρήσει, να εξοντωθεί, μαζί με την Ελλάδα, που πωλείται ήδη αντί πινακίου φακής!
  Φαίνεται ότι έστω και τραγικά αργά, πάει να γίνει μια νέα αρχή, ενώ συμπληρώνονται ήδη τέσσερα χρόνια από την διόγκωση-φονιά του Ελλείμματος και το Μνημόνιο Θανάτου!



   Η ΞΕΧΑΣΜΕΝΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΑΜΑΡΑ

Σχετική δε με την υπόθεση ερώτηση προς τον Πρωθυπουργό, κατέθεσε στη Βουλή και ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, ζητώντας Εξεταστική Επιτροπή (δείτε από το 1.42΄΄)...
   Πρόκειται για την μία και μόνη Εξεταστική Επιτροπή που είχε υποσχεθεί προεκλογικά ο Σαμαράς, πριν δηλαδή γίνει Πρωθυπουργός "συνενοχής", αντί Πρωθυπουργός Κάθαρσης, όπως όφειλε στον λαό και τη χώρα...
  ΣΠΑΕΙ

Δείτε σχετικά: 

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ: ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ ΔΝΤ! Αναφορά-βόμβα στο Εφετείο Αθηνών!


ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ-ΣΟΚ ΖΩΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ - Βίντεο


Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

  1. Εκτός από τη Ζωή Γεωργαντά (η οποία είναι μέλος των Ανεξάρτητων Ελλήνων), δικαιώνεται και ο Πρόεδρος Πάνος Καμμενος, ο οποίος από την πρώτη στιγμή υποστήριξε την αλλοίωση των στατιστικών στοιχείω.

    Ευγε στους ΑΝΕΛ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου