Η "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΛΛΑΔΑ" ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΟΙ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ"! ΕΞΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

ΣΠΑΕΙ
1
Στη διατύπωση έξι εντυπωσιακών κινήσεων για τη συγκρότηση νέου, δημοκρατικού, πατριωτικού πόλου, με την ονομασία "Ανεξάρτητη Ελλάδα" και με συμμετοχή των ΑΝ.ΕΛ. και άλλων δυνάμεων, κινήσεων, ομάδων και προσωπικοτήτων του ευρύτερου
χώρου, προχώρησε το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ, με αφορμή την ανάγκη επαναδιάταξης των κεντρώων πατριωτικών πολιτικών δυνάμεων, εν όψει των ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων που φέρνουν τόσο τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών, όσο και η επερμόχενη εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας.
   Παράλληλα διατυπώνονται οι "Κόκκινοι Όροι" για τη συμμετοχή του νέου προτεινόμενου Σχήματος στην όποια δημοκρατική Κυβέρνηση προκύπτει κάθε φορά από τη λαϊκή βούληση.
   Συγκεκριμένα η πρόταση, που περιλαμβάνει Συνέδριο και Εκλογή Αρχηγού, έχει ως εξής:

"ΕΞΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΕΛ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ΚΙΝΗΜΑ! Το σημερινό Εθνικό Συμβούλιο των ΑΝΕΛ και η πανθομολογούμενη διαπίστωση για την εκ βάθρων ανασυγκρότησή τους, λόγω της ταχέως φθίνουσας πορείας τους, οδηγούν σε συμπεράσματα και προτάσεις, που μπορούν να αλλάξουν την αριθμητική και την γεωμετρία του Κινήματος και να το φέρουν από σημερινό κομπάρσο, σε αυριανό πρωταγωνιστή των εξελίξεων και καθοδηγητή της επόμενης Κυβέρνησης και άρα της πορείας της χώρας:
1. ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΙΑ από "Ανεξάρτητοι Έλληνες" - που δείχνει το ατομικό, το πρόχειρο και το ανοργάνωτο - σε "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΛΛΑΔΑ", που δείχνει το ομαδικό, το στοχευμένο, το κοινό, το οργανωμένο, το ενωτικό, το πανίσχυρο! Νέες συμμαχίες, συνεργασίες και προσχωρήσεις. Συνέδριο. Εκλογή Αρχηγού.
2. ΥΙΟΘΕΤΗΣΗ ΝΕΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ: από το "δεν συμμετέχω στην Κυβέρνηση" και άρα την αφήνω να κάνει ό,τι θέλει, στο "ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ" και την υποχρεώνω να κάνει αυτό που θέλω να κάνει! Έτσι είμαι χρήσιμος στον τόπο, υπολογίζομαι και ψηφίζομαι από τον κόσμο, για να μπω σφήνα και να μπλοκάρω ή να προωθήσω ιδέες, ιδανικά και οράματα και όχι να καθίσω στο περιθώριο άσφαιρος και αμέτοχος! Μέχρι να μου δοθεί Αυτοδυναμία, θα κάνω την "αδυναμία" μου ξίφος! Και θα ανοίξω δρόμο από μέσα.
3. ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΟΡΟΙ. Υπό το πρίσμα αυτό, που προσδίδει νέα δυναμική, καθορίζονται οι "κόκκινοι όροι", που θέτονται ως ρητή προϋπόθεση για τη συμμετοχή σε οποιαδήποτε δημοκρατική Κυβέρνηση προκύπτει κάθε φορά από τη λαϊκή βούληση:
α. Ψήφιση Γράψα ως Προέδρου της Δημοκρατίας 
β. Επίσημη επαναφορά της εθνικής θέσης στο Σκοπιανό για μη αναγνώριση του κρατιδίου με τον όρο "Μακεδονία" ή παράγωγά του! Τέλος με "Σύνθετες Ονομασίες" και "Ενδιάμεσες Συμφωνίες". Βέτο παντού.
γ. Δημιουργία του "Μουσείου Μεγάλου Αλεξάνδρου" στο Παλατάκι Θεσσαλονίκης, όπως ζητά η Παγκόσμια Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα.
δ. Δημιουργία σιδηρούν "Υπουργείου Θράκης" στην Κομοτηνή, απέναντι στην δράση του Τουρκικού Προξενείου - Παραμονή του "Υπ. Μακεδονίας" στη Θεσσαλονίκη.
ε. Επαναδιαπραγμάτευση του Χρέους και των δόσεων από το μηδέν, με παράλληλο υπολογισμό των Γερμανικών Οφειλών προς την Ελλάδα. Μέρος του νομίμου - μετά τον έλεγχό του - Χρέους, θα αντιστοιχηθεί προς τις Γερμανικές Οφειλές, οι οποίες θα εγγραφούν ως απαίτηση στον Προϋπολογισμό.
στ. Εγγυημένο εισόδημα ή επίπεδο αξιοπρεπούς διαβίωσης για όλους τους Έλληνες που έχουν εισόδημα κάτω των 800 ευρώ, εκ του περιορισμού των δόσεων προς ξένους και θωράκιση της πρώτης ή κύριας κατοικίας από κατασχέσεις
ζ. Επαναφορά χαμηλών μισθών ιδιωτικού τομέα (με ταυτόχρονη μείωση φορολογίας επιχειρήσεων)
η. Συνταγματική κατοχύρωση του όρου "Αξιοπρεπής Διαβίωση πολιτών" και "αποπληρωμής δανείων μόνο έως το 30% του ετησίου κάθε φορά Πλεονάσματος".
θ. Αποκατάσταση μέρους των περικοπών, με χορήγηση κοινωνικών παροχών, όπως δωρεάν ταξίδια, διακοπές, τρόφιμα, ΔΕΗ, Νερό, παραμεθόριες ή ακριτικές κατοικίες και γη κλπ.
ι. Επανασύσταση της ΕΡΤ, με ανώτερο μισθό τα 1.800 ευρώ, υπό τον περιορισμό της πλήρους και αποκλειστικής χρηματοδότησή της από το ανταποδοτικό τέλος. Εξαιρούνται παραγωγές ελληνικών σειρών, που μπορούν να χρηματοδοτούνται από το Υπ. Ελληνικού Πολιτισμού.
ια. Χορήγηση προσωρινών ταξιδιωτικών εγγράφων σε λαθρομετανάστες με ειδικό παράβολο, για την εκούσια αναχώρησή τους από την Ελλάδα.
ιβ. Μείωση του ΦΠΑ σε όλα τα παραγόμενα στην Ελλάδα είδη και υπηρεσίες, αρχικά στο 10% και σταδιακά στο 5%.
ιγ. Κάθετη μείωση του Ειδικού Φόρου στα καύσιμα, ώστε τα έσοδα του κράτους να βασίζονται στην κατανάλωση (ΑΕΠ) και όχι στην υψηλή φορολόγηση (Ύφεση)
ιδ. Απαγόρευση της υιοθέτησης παιδιών από ομόφυλα "ζευγάρια"
4. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ με ροή ειδήσεων, εξελίξεων και αντίστοιχων Κινηματικών θέσεων και απόψεων
5. ΟΜΑΔΙΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΑΝΕΛ και αναπληρωτών τους την 3η Σεπτεμβρίου από την Βουλή, ώστε να υποχρεωθεί σε Εθνικές Εκλογές η Κυβέρνηση, τις οποίες και θα χάσει.
6. ΚΑΘΟΔΟ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΝΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ και στελεχών στον κόσμο, τις γειτονιές και ολόκληρη την Ελλάδα. Στάση σε κάθε χωριό και νησί.
  Η νέα, προτεινόμενη "Ανεξάρτητη Ελλάδα" τα μπορεί. Οι "Ανεξάρτητοι Έλληνες" όχι. Και αυτή είναι η τελευταία τους ευκαιρία να το καταλάβουν και να επανακάμψουν δυναμικά και ακλόνητα, ενώνοντας, πρωταγωνιστώντας και σείοντας το σαθρό πολιτικό σύστημα, χωρίς συμβιβασμούς αλλά και χωρίς παραλυτικούς αυτοεγκλωβισμούς.
ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ
https://www.facebook.com/noiazomaibook"


Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

  1. Πάνο Καμμένε είμαστε μαζί σου.

    Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είναι το μοναδικό κίνημα στη χώρα, που μπορεί να τη βάλει από τον φαύλο κύκλο των υποταγμένων στη Νέα Τάξη Πραγμάτων, Σαμαρά-Βενιζέλο-Σημίτη-Τσίπρα και των δεκανικίων τους (Ποτάμια, ΔΗΜΑΡ, Ελιές και άλλα τεχνάσματα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου