ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΕΝΩΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ!

ΣΠΑΕΙ
2
Δυσαρεστημένος από το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών δήλωσε ο Πάνος Καμμένος, παρά τον μεγάλο πόλεμο και αποκλεισμό των ΑΝΕΛ από τα ΜΜΕ, όπως είπε και όπως είναι πράγματι αλήθεια.

 Παίρνοντας σωστά το μήνυμα, τόνισε πώς δεν πρέπει να είναι διασπασμένες οι πατριωτικές δυνάμεις, κόμματα, κινήματα και δυνάμεις και ότι πρέπει να ενωθούν με τους ΑΝΕΛ που άντεξαν, μέσα από ένα νέο Πολιτικό Συνέδριο, σε έναν νέο Πατριωτικό Φορέαπου θα ανατρέψει το σημερινό καθεστώς!
   Σε μια μάλιστα έκρηξη αυτοκριτικής, ο κ. Καμμένος, δήλωσε μετανοημένος που αυτό δεν το έκανε πριν τις Εκλογές, ώστε να εκλέξει πάνω από έναν Ευρωβουλευτή που βγάζει τώρα.
   Όμως η μη συμφωνία με Πολύδωρα-Ψωμιάδη, η άστοχη υποστήριξη του θιασώτη Τζαμιού και Σύνθετης Ονομασίας Απ. Τζιτζικώστα στη Θεσσαλονίκη, αλλά και η απουσία γεφυρών με σημαντικούς διαμορφωτές στο διαδίκτυο, στοίχισαν το ψαλίδισμα των ΑΝΕΛ από το 7,5% το 2012, στο 3,4% το 2014...
   Ποτέ δεν είναι αργά...

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

  1. Πανο γερα, η νικη ειναι κοντα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έρχεται το ΣΥΡΙΖΑ της Δεξιάς.

    Και ο Τσίπρας είχε ένα κόμμα του 4% και των 9 βουλευτών και το έκανε κόμμα του 26% και των 71 βουλευτών.

    Αν συνασπιστούν Ανεξάρτητοι Έλληνες (Καμμένος), Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό (Πολύδωρας), Νέα ΜΕΡΑ (Ζώης), Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος (Νικολόπουλος), Πατριωτικό Δίκτυο Αφύπνισης (Ψωμιάδης), Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός (Καρατζαφέρης) και όλα τα άλλα πατριωτικά κόμματα και κινήματα που έλαβαν μέρος στις Ευρωεκλογές θα βγάλουν πάνω από 12%.

    Αν δε, όλοι οι δυσαρεστημένοι Καραμανλικοί ψηφίσουν ΑΝΕΛ, τότε θα μιλάμε για μια νέα Μεταπολίτευση, και έναν νέο διπολισμό μεταξύ ΑΝΕΛ εκ δεξιών και ΣΥΡΙΖΑ εξ αριστερών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου