ΘΥΕΛΛΩΔΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ "ΖΟΡΟ"! - ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΤΟ ΑΔΕΛΦΑΤΟ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΚΟΜΜΑ "ΠΑΤΡΙΔΑ" ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ!

ΣΠΑΕΙ
0
Με μεγάλη αργοπορία και καθυστέρηση χρόνων, ο τρομερός "Ζορό" επιστρέφει τελικά σαν θύελλα στην πολιτική, ιδρύοντας το κόμμα ΠΑΤΡΙΔΑ, ευελπιστώντας να ενώσει όλες τις πατριωτικές δυνάμεις με το σύνθημα "όταν ξυπνήσει ο λαός οι τύραννοι πεθαίνουν"!
  Σε μια συνέντευξη τύπου-ποταμό
ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, κάλεσε τους Μακεδόνες, τους Ποντίους, του Πρόσφυγες και όλους τους Έλληνες να στηρίξουν στις Ευρωεκλογές την "ΠΑΤΡΙ.Δ.Α", ώστε την επομένη να υπάρξει ένα νέο δυνατό κίνημα, που θα παρέμβει και στην κεντρική πολιτική ζωή!

Παρουσία πολλών φίλων του φανέρωσε την απογοήτευσή του από τη Νέα Δημοκρατία και κατηγόρησε τον Σαμαρά ότι γράφει την πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία της ΝΔ, καθώς όπως είπε την προηγούμενη φορά "ψήφισα Σαμαρά και μου βγήκε Βενιζέλος"! Ενώ ο ίδιος ήθελε τη ΝΔ του Κωνσταντίνου Καραμανλή, τον οποίο έβαλε και στο φόντο του κομματικού τίτλου του.

  Ακόμη, κατήγγειλε τον Αντώνη Σαμαρά, ότι παραδίδει τον Δήμο Θεσσαλονίκης στον Μπουτάρη, με τροπολογία που κατέθεσε στη Βουλή για να μην έχει ο Δήμαρχος κώλυμα! Ενώ αποκάλυψε πως ζήτησε από τον Σαμαρά να κατέβει υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, αλλά ο Πρόεδρος της ΝΔ του το απέκλεισε, υπονοώντας ότι η θέση Δημάρχου είχε ήδη κλείσει για Μπουτάρη!

 Ο Ψωμιάδης, τόνισε πως οι μεγάλοι δεν θέλουν πατριωτικές φωνές και γι΄ αυτό οι Έλληνες πρέπει να δυναμώσουν την ΠΑΤΡΙΔΑ που έχει ήδη 3.000 μέλη, ενώ δήλωσε ανοιχτός σε συνεργασία με άλλες πατριωτικές δυνάμεις.

Ο Παναγιώτης είναι εξαγριωμένος και θυμωμένος και απόλυτα απρόβλεπτος. Με δεδομένη την χαλαρότητα ψήφου των Ευρωεκλογών, δεν αποκλείεται να κάνει την μεγάλη έκπληξη και να αφήσει τα πολιτικά "γενόσημα" ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ στα κρύα του λουτρού... Γι΄ αυτό και άλλωστε ανησυχούν σφόδρα...

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)