ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Η ΓΙΓΑΝΤΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ! ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΖΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ! Ο ΠΟΥΤΙΝ ΖΗΤΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΛΕΟΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ!

ΣΠΑΕΙ
2

 Μοναδικό βίντεο που δείχνει την πραγματικά γιγάντια κινητοποίηση του Ρωσικού Στρατού, τέτοια που δεν ξανάγινε από την εποχή του Ψυχρού Πολέμου! 
   Ολόκληρες Μονάδες, Στρατιώτες, Άρματα μάχης,  Αεροσκάφη, Ελικόπτερα,
Πολεμικά Πλοία, έχουν μετακινηθεί από τον παγωμένο βορρά προς τα νότιο-δυτικά και έχουν
ζώσει κυριολεκτικά την Ουκρανία, δείχνοντας πως οι προθέσεις της Μόσχας δεν σταματούν στην Κριμαία, αλλά περιλαμβάνουν την μισή Ουκρανία και οπωσδήποτε Χάρκοβο και Ντονέτσκ, όπου σημειώθηκαν σήμερα μεγάλες φιλορωσικές διαδηλώσεις με συμμετοχή 20.000 και 10.000 πολιτών αντίστοιχα, με συγκρούσεις και τραυματίες, ζητώντας την Ένωση με τη Ρωσία και με την ιαχή "ΡΩΣΙΑ ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΑΣ"! Μάλιστα έγινε επίθεση στο Κυβερνείο το Χάρκοβο - δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ουκρανίας - και υψώθηκε η Ρωσική Σημαία!

   ΜΑΧΗ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ
   Η δε Κριμαία είναι ήδη υπό Ρωσικό Στρατιωτικό Έλεγχο και μια προσπάθεια ανακατάληψης χθες του Υπουργείου Εσωτερικών από ένοπλους κομμάντος του Κιέβου, τους κόστισε ακριβά σε νεκρούς και τραυματίες - κάποιες πηγές αναφέρουν 15 -  και γι΄ αυτό στήθηκαν παντού πολυβολεία και στάλθηκαν ρωσικές ενισχύσεις, για να μην την πάθουν οι Ρώσοι όπως η Ελλάδα στην μικρή και αφύλακτη Ίμια το 1996..

   ΑΙΤΗΜΑ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΗΝ ΑΝΩ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ
  Αυτή η κίνηση των Φιλοδυτικών, έδωσε ένα ακόμη έναυσμα  στον Πούτιν να ζητήσει σήμερα από την Ομοσπονδιακή Άνω Βουλή, το πράσινο φως για να επέμβει και επίσημα Στρατιωτικά στην Κριμαία, ενώ ήδη έχουν καταληφθεί στρατηγικά σημεία και έχει ξεδιπλωθεί όλος ο Ρωσικός Στρατός σε θέσεις μάχης και επίθεσης, όπως φαίνεται και στο βίντεο!


Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

  1. Απο πανω αρχιζει ο πολεμος....
    Και ο Θεος να βαλει το χερι του....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανάλογα την μετάνοια και επιστροφή του λαού μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου