Η ΘΡΥΛΙΚΗ 76η ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ! - ΚΑΤΑΛΗΦΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ ΣΤΟ ΣΑΚΥ!

ΣΠΑΕΙ
0
 Άνδρες της θρυλικής 76ης Αερομεταφερόμενης Μεραρχίας των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων είναι εκείνοι που αποβιβάστηκαν στην Κριμαία και έχουν ήδη καταλάβει τα πιο νευραλγικά σημεία, όπως τα Πολιτικά Αεροδρόμια της Χερσονήσου,
σύμφωνα με πληροφορίες που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο!
   Η 76η Αερομεταφερόμενη Μεραρχία, είναι εκείνη που έχει πάρει μέρος στον Πόλεμο κατά των Τσετσένων και στην Απελευθερωτική Εισβολή της Ρωσίας στη Νότια Οσετία κατά της Γεωργίας! Είναι επομένως μια μπαρουτοκαπνισμένη Μονάδα, που έχει θερμή εμπειρία από το πραγματικό πεδίο της μάχης και ετοιμαζόταν να αποσταλεί και στη Συρία εάν παρουσιαζόταν τέτοια ανάγκη!

   ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΒΑΣΕΩΝ
  Οι Ρώσοι Κομάντος αφού κατέλαβαν την Παρασκευή το Στρατιωτικό Αεροδρόμιο το Κιρόβσκι (Ανατολικά) και αχρήστευσαν τα ηλεκτρονικά του συστήματα, ελέγχουν και την Αεροπορική Βάση του Σάκυ (Δυτικά), με αποτέλεσμα να είναι πλέον αδύνατη κάθε προσγείωση εχθρικών αεροσκαφών.
   
   ΔΙΑΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΑΠΟ ΟΥΚΡΑΝΙΚΑ ΠΛΟΙΑ (αναν.)
 Οι Ρώσοι Στρατιώτες της 76ης και των Πεζοναυτών που αποβιβάστηκαν από τον Ναύσταθμο της Σεβαστούπολης, ξεπερνούν ήδη τους 6.000, έναντι 14.000 που θεωρητικά διαθέτει η Ουκρανία στην Κριμαία, αλλά πολλοί εξ αυτών διάκεινται φιλικά προς τη Ρωσία και τον Γιανουκόβιτς και έτσι το Κίεβο δεν θεωρείται ότι έχει αξιόμαχο στράτευμα, πολύ περισσότερο που υπάρχει και μια "Κυβέρνηση" προσωρινή και αμφισβητούμενη.
   Πληροφορίες περί απομάκρυνσης της Ναυαρχίδας του Ουκρανικού Στόλου από την Κριμαία, που είδαν το φως της δημοσιότητας σε Ρωσικά ΜΜΕ, τώρα διαψεύδονται με νεότερο δημοσίευμα.
  

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)