ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΝΑΥΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ Ο ΓΙΑΝΟΥΚΟΒΙΤΣ! ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ! ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ! ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΡΩΣΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ!

ΣΠΑΕΙ
0
   Στην Πολεμική Ναυτική Βάση της Ρωσίας στη Σεβαστούπολη Κριμαίας βρίσκεται ασφαλής και φρουρούμενος ο έκπτωτος Ρωσόφιλος Πρόεδρος της Ουκρανίας Βίκτωρ Γιανουκόβιτς*,
όπως μετέδωσε το τηλεοπτικό κανάλι ART!
   Ο καταζητούμενος πλέον από τη νέα "Κυβέρνηση" του Κιέβου Γιανουκόβιτς, που εξακριβωμένα κατέφυγε στην Κριμαία, φέρεται πως επέλεξε το πιο ασφαλές γι΄ αυτόν καταφύγιο, μέσα σε Ρωσικό Πολεμικό, με το οποίο ανά πάσα στιγμή μπορεί να φυγαδευτεί στη Ρωσία εάν παραστεί ανάγκη!

    ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΟΙ ΣΚΑΝΤΖΟΧΟΙΡΟΙ
   Την ίδια ώρα περίεργοι "αντιαρματικοί σκαντζόχοιροι" της Αστυνομίας έχουν ξεφυτρώσει στην είσοδο της Σεβαστούπολης, όπως αναφέρει τοπική εφημερίδα της πόλης, ώστε να είναι έτοιμες οι αρχές να κλείσουν την Εθνική Οδό και να απομονώσουν την πόλη!
 
    ΤΑΝΚΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
   Παράλληλα παρατηρήθηκαν και κινήσεις τεθωρακισμένων, που κατέγραψαν οδηγοί στη Σεβαστούπολη, όπως δείχνει σχετικό βίντεο.

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΡΩΣΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΣΤΑ ΟΥΚΡΑΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ
  Ταυτόχρονα - όπως αναφέρουν Ισραηλινές Υπηρεσίες - μονάδες του Ρωσικού Στρατού που είχαν αναλάβει την περιφρούρηση των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στο Σότσι Ρωσίας, οι οποίοι και έληξαν, μετακινούνται
από σήμερα προς τη Ρωσική Βάση της Σεβαστούπολης στην Κριμαία!
  Επίσης έχουν τεθεί σε επιφυλακή οι Ρωσικές Δυνάμεις Ταχείας Επέμβασης στο Ροστόφ, κοντά στα σύνορα της φιλορωσική Ουκρανικής πόλης Ντόνετσκ, όπου ο Γιανουκόβιτς έχει μεγάλο έρεισμα, καθώς διετέλεσε Κυβερνήτης της εκεί Περιφέρειας!
   Τέλος, Ρωσικές Στρατιωτικές Κινήσεις καταγράφηκαν στο Μπέλγκοροντ, βόρεια του Ουκρανικού Χάρκοβο, μεγάλου προπύργιου του Γιανουκόβιτς!

   ΤΑ ΚΑΥΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ
   Και τα  καυτά ερώτημα είναι:
   1. Πού βρίσκεται τελικά ο Γιανούκοβιτς; Παραμένει στην Κριμαία και στη Ρωσική Βάση, κάτι που ήταν ευνόητο να αρνηθούν οι Ρώσοι, ώστε να μπορεί ανά πάσα στιγμή να αναλάβει Πρόεδρος της Ανατολικής Ουκρανίας, που τείνει σε απόσχιση από τη Δυτική;
  2. Η Κριμαία θα κηρύξει άμεσα την Απόσχισή της από την Ουκρανία;
  3. Θα ακολουθήσει το Χάρκοβο;
  4. Θα ζητήσουν Ρωσική Στρατιωτική Προστασία;
  5. Θα μπει μέσα ο Ρωσικός Στρατός του Πούτιν;
  6. Πώς θα αντιδράσει η Δύση;
  ΣΠΑΕΙ
 * Η 1η και 4η φωτογραφία είναι από την περσινή επίσκεψη Γιανουκόβιτς στη Βάση, μαζί με τον Πούτιν

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)