ΓΡΟΘΙΑ ΝΙΚΟΛΑ ΣΕ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ Η ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΔΗΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΣΩΣΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ-2!

ΣΠΑΕΙ
0
Μετά την απόφαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΔΗ.ΚΟ του Νικόλα Παπαδόπουλου (γιου του Τάσσου) να αποχωρήσει  από την Κυβέρνηση Αναστασιάδη λόγω του αθλίου Προσυμφώνου
(Κοινό Ανακοινωθέν) που αποδέχθηκε αυθαίρετα ο Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης, παραβιάζοντας τη σχετική, γραπτή, δεσμευτική, προγραμματική  Συμφωνία με το ΔΗμοκρατικό ΚΟμμα, έρχεται την Τετάρτη η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής που αναμένεται να επικυρώσει την σημαντική ετυμηγορία!

   Αν και η απόφαση της Παρασκευής ελήφθη με ψήφους 22 έναντι 15 και 2 αποχές και έπειτα από μαραθώνια συνεδρίαση, ο Νικόλας, είναι ανένδοτος και συνεχίζοντας το έργο του πατέρα του Τάσσου Παπαδόπουλου, κατακεραυνώνει καθημερινά τον Αναστασιάδη, που αναβάθμισε στην πράξη το Ψευδοκράτος, το οποίο ήδη διεκδικεί ιδιαίτερη σχέση και αναγνώριση από Ε.Ε., ακόμη και αντιπροσώπευση στην Ευρωβουλή, απευθείας αεροπορική σύνδεση με όλες τις Πρωτεύουσες και απευθείας Εμπορικές Σχέσεις, ως "συνιστών κράτος-πολιτεία" που αποδέχθηκε στο Κοινό Ανακοινωθέν ότι υπάρχεi ο Κύπριος Πρόεδρος, παλαιός θιασώτης του Σχεδίου Ανάν-1!

   Πανικόβλητος πλέον ετοιμάζει Ανασχηματισμό για να προλάβει τις εντυπώσεις και να αφαιρέσει Υπουργεία από πρόσωπα του ΔΗΚΟ, ώστε να αναδείξει "άσφαιρα" τα πυρά Νικόλα!

  Σύμφωνα πάντως με την απόφαση του Εκτελεστικού οι  Υπουργοί του ΔΗΚΟ  και οι Πρόεδροι των Ημικρατικών Οργανισμών, οφείλουν να υποβάλουν τις παραιτήσεις του έως τις 4 Μαρτίου!
   Υπενθυμίζεται πως στο Νομοθετικό Σώμα (Βουλή) ο ΔΗΣΥ Αναστασιάδη διαθέτει 20 έδρες και το ΔΗΚΟ Παπαδόπουλου 9.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)