ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ" ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ Η ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ RYΑNAIR ΣΤΗ ΝΕΑ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΤΗΣ!

ΣΠΑΕΙ
1
 Τη σημαία της "Ανεξάρτητης Κρήτης" επέλεξε να προβάλει προκλητικά η γνωστή αεροπορική εταιρεία Ryanair, στο νέο διαφημιστικό της, στο οποίο μάλιστα μιλά ο ίδιος ο Διευθύνων Σύμβουλος της Αεροπορικής Εταιρίας Michael O'Leary!
   Η Ryanair είναι
μια Ιρλανδική Εταιρία χαμηλού κόστους που ακριβώς χάρη στις χαμηλές τιμές έχει εξαπλωθεί σαν αράχνη στην Ευρώπη, με 298 αεροσκάφη, 1.200 πιλότους και σχεδόν 8.500 εργαζομένους
   Όταν λοιπόν μια τέτοια γιγάντια εταιρία, ετοιμάζει διαφήμιση, την περνά από 100 κόσκινα! Πολύ περισσότερο όταν πρόκειται για σποτ με το ίδιο το αφεντικό της!
   Άρα, δεν επελέγει τυχαία και κατά λάθος η "σημαία", αφού δημιουργήθηκε μάλιστα σχετική μακέτα, προκειμένου να πληγεί τελικά η ελληνικότητα της Κρήτης!
    Δείτε το βίντεο:

   Πάντως για την ιστορία, η εν λόγω σημαία με το κόκκινο αστέρι, είναι μια σημαία που αναγκαστικά έγινε σε παραλλαγή της Ελλαδικής, όταν πριν 100 χρόνια επαναστάτησε κατά των Τούρκων η Κρήτη για να ενωθεί με την μάνα Ελλάδα, αλλά οι Μεγάλες Δυνάμεις, δεν επέτρεπαν με ποινή θανάτου την Ένωση! Έτσι η Κρήτη έμεινε για λίγο ένα αστέρι έξω από τον εθνικό κορμό, μέχρι την πολυπόθητη και ιστορική Ένωσή της!

   Αυτή τη σημαία εκμεταλλεύονται τώρα ακριβώς ανιστόρητα  οι ξένοι προπαγανδιστές για να κάνουν κουζουλούς τους Κρητικούς. Αλλά τα κοπέλια δεν τα σηκώνουν αυτά! Κανένας Έλληνας δεν τα σηκώνει!

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

  1. Kai paloi mia epithesoi ton evreokefalio, soros,roubino kai papndreou!
    OI KRITI, OI MAKEDONIA INAI ELLINIKI! TA VALKANIA INAI ELLINIKA! OI MIKRA ASIA INAI DIKIAMAS! PLIROMENA OLA ME TO EMA TOUS PAPOUDES MAS!
    ZHTO ELLAS! oi skia tis Ellas kai oi istoria mas dinoi "inferiority complex" se olous pou vriskondai brosta tis!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου