ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ - ΝΕΦΟΣ ΑΙΘΑΛΟΜΙΧΛΗΣ ΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ - 31 ΦΟΡΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΕΚΤΑ ΟΡΙΑ Η ΡΥΠΑΝΣΗ!

ΣΠΑΕΙ
0
Πυκνό και θανατηφόρο νέφος αιθαλομίχλης καλύπτει εδώ και μερικές μέρες κεντρικές και ανατολικές περιοχές της αχανούς Κίνας, περιορίζοντας αισθητά την ορατότητα, αλλά και τη δημόσια υγεία!
  Περιοχές όπως η Σαγκάη (φωτο) έχουν τεθεί σε "Πορτοκαλί Συναγερμό",
σταματώντας κατασκευαστικές εργασίες, επιβάλλοντας τα παιδιά να περιοριστούν σε εσωτερικούς μόνο χώρους, ενώ τα λεωφορεία πραγματοποίησαν μόνο το 1.3 των δρομολογίων και ακυρώθηκαν πολλές πτήσεις!
   Το φονικό νέφος, που έχει ξεπεράσει έως και 31 φορές τα ανεκτά επίπεδα, έχει σχηματιστεί από την ανεξέλεγκτη και μαζική βιομηχανική παραγωγή, που φέρνει πλούτο, καθώς τροφοδοτεί με φθηνά κινέζικα προϊόντα όλο τον πλανήτη, αλλά φέρνει και μαζικό θάνατο και αρρώστιες, αφού το νέφος μπορεί να προκαλέσει αύξηση του εγκεφαλικών, των καρδιοπαθειών, αμέτρητα αναπνευστικά προβλήματα και γενετικές ανωμαλίες!

   Τα θλιβερά αυτά φαινόμενα, δείχνουν για άλλη μια φορά πως ο δρόμος της Ελλάδας πρέπει να είναι σταθερά και αμετανίνητα η πράσινη ενέργεια, η αποκέντρωση, η επιστροφή στο χωριό, οι βιολογικές καλλιέργειες και η ανυποχώρητη προστασία του Περιβάλλοντος, κάτι που αποτελεί την καλύτερη επένδυση για το μέλλον.
   Αυτά συνεπάγονται ένα δικό μας μοντέλο ανάπτυξης, σαν αυτό που έχει εκπονήσει το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ και δίνει λύσεις στο σήμερα και το αύριο, κοιτώντας εκατό χρόνια μπροστά! Ώστε να γίνει η Ελλάδα ένας τόπος για να αναπνέει φυσικά, διατροφικά και πνευματικά όλη η γη! Και οι εκατομμύρια ξένοι τουρίστες και Φιλέλληνες!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)