ΧΡΥΣΟΣ, ΑΣΗΜΙ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΜΟΥΣΕΙΑ! - ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΣΠΑΕΙ
0
 Άφθονος χρυσός, ασήμι και ακριβοί πίνακες ζωγραφικής του Χίτλερ και των Ναζί βρίσκονται διάσπαρτοι στα Γερμανικά Μουσεία, όπως αποκαλύπτει το Spiegel!
  Χρυσά και ασημένια κοσμήματα, περιδέραια, ωρολόγια, δαχτυλίδια, κοσμηματοθήκες, ακόμη και
ασημένια μαχαιροπίρουνα με το μισητό έμβλημα των Ναζί, αλλά και πανάκριβοι πίνακες ζωγραφικής, στόλιζαν την ζωή των μεγάλων εγκληματιών της Ανθρωπότητας, αλλά και της Ελλάδας ιδιαίτερα, που έζησε τις πιο τραγικές ώρες της σύγχρονης ιστορίας της, με Κατοχή, πείνα και πάνω από 800.000 θύματα, σχεδόν το 10% του πληθυσμού της! Και με Ολοκαυτώματα σε 90 πόλεις και χωριά της Ελλάδας!

   Όλος αυτός ο θησαυρός των Ναζί όμως πρέπει να εκποιηθεί και να δοθεί ως στοιχειώδη αποζημίωση στις Μαρτυρικές Πόλεις και Χωριά μας και όχι να "κοσμεί" Μουσεία μιας χώρας που μας χρωστά συνολικά σε Ελλάδα και Έλληνες πάνω από 1 τρισεκατομμύριο ευρώ! 
 Και έχει το θράσος να ζητά μέτρα και θυσίες, από έναν ολοσχερώς θυσιαζόμενο λαό για την Ελευθερία του Κόσμου από τον Χίτλερ!




   

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)