ΕΞΑΣΦΑΙΡΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΕ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΙΟ ΧΑΡΤΗ "ΙΣΤΟΡΙΑΣ Γ΄ ΛΥΚΕΙΟΥ"! ΘΕΤΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΒΕΤΟ ΣΕ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"!

ΣΠΑΕΙ
0
  Από το πουθενά ξαναμπαίνει δυναμικά στα πράγματα ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, με επιστολή του στον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, όπου με αφορμή το αίτημα άμεσης απόσυρσης του απαράδεκτου Χάρτη της Κατεχόμενης από τους Ναζί Ευρώπης, στον οποίο
τα Σκόπια αναφέρονται σαν "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ", μέσα στο Ελληνικό Βιβλίο Ιστορίας της Γ΄ Λυκείου, ΘΕΤΕΙ ΕΥΘΕΩΣ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ! Λίγο πριν ο Πρωθυπουργός συναντήσει τη Μέρκελ... 
   Πρόκειται για εξάσφαιρη Επιστολή, που λίγοι μόνο γνώστες του ζητήματος μπορούν να εννοήσουν!
   Ο Ψωμιάδης χρησιμοποιεί ένα παλαιό και άλυτο δυστυχώς ζήτημα του 2007, μόνο και μόνο για να επαναθέσει ξεκάθαρα Νέο ΒΕΤΟ στον Σαμαρά στο ζήτημα ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ,  εν όψει εξελίξεων και φημών για επερχόμενες υποχωρήσεις... και νέων πολιτικών ζυμώσεων και ανακατατάξεων!

   Θυμίζουμε ότι η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ, έχει απειλήσει δημόσια με ίδρυση σαρωτικού ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, εάν επιχειρήσουν να παραδώσουν το ιερό Ελληνικό Όνομα "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"!
   Μάλιστα στην πρόσφατη εκδήλωση της Επιτροπής Μακεδονικού Αγώνα στη Θεσσαλονίκη για το "Μουσείο Μεγάλου Αλεξάνδρου" στις 10 Νοεμβρίου, ο υπαινιγμός για την ανάληψη της σωτηρίας της Ελλάδας από τους ασυμβίβαστους Μακεδόνες και την δυναμική έξοδο της πατρίδας από την Κρίση, ήταν κάτι παραπάνω από σαφής!
   Την επιστολή Ψωμιάδη με το βαρύ οπισθογραφημένο περιεχόμενο, σχολιάζουν και προβάλουν ήδη τα ΜΜΕ των Σκοπίων!

Η ιστορική παρέμβαση του Υποψηφίου Προέδρου της ΝΔ Παναγιώτη Ψωμιάδη στο Συνέδριο της 7ης-11-2009

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:
1. Ολόκληρη η εξάσφαιρη επιστολή Ψωμιάδη
2. Τι αποκάλυπτε για τον Χάρτη από το 2007 και άλλα φοβερά του Βιβλίου το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ και 6 ολόκληρα χρόνια μετά κανείς δεν έχει αγγίξει

1. “Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ,
Αφορμή για την παρούσα επιστολή αποτελεί ένα ζήτημα το οποίο επανήλθε τον τελευταίο καιρό στην επικαιρότητα και το οποίο χρήζει, κατά την προσωπική μου άποψη, της άμεσης προσωπικής σας παρέμβασης.
Διάβασα με έκπληξη πως στο διδακτικό βιβλίο της Γ’ Λυκείου «Ιστορία του νεότερου και σύγχρονου κόσμου» και συγκεκριμένα στην σελίδα 130, παραμένει ο περίφημος χάρτης όπου η ΠΓΔΜ παρουσιάζεται τελείως αυθαίρετα ως «Μακεδονία».
Η παρουσία του χάρτη αυτού, που σύμφωνα με τους συγγραφείς απεικονίζει τα κυριότερα ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης στην κατεχόμενη Ευρώπη κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, θυμίζω πως είχε προκαλέσει ήδη από το 2007 οξύτατες αντιδράσεις, καθώς άνοιγε ορθάνοιχτα την κερκόπορτα των διεκδικήσεων στους γείτονες μας.
Τα κάστρα πέφτουν από μέσα κύριε Πρωθυπουργέ. Είναι, ευτυχώς, γνωστοί πλέον στην κοινή γνώμη οι ¨αβανταδόροι¨ της προπαγάνδας των Σκοπίων εντός των εθνικών μας συνόρων. Έλληνες, ή καλύτερα ελληνόφωνοι, που πρώτοι αυτοί αμφισβητούν και στρεβλώνουν την ιστορική αλήθεια, τα δίκαια του Ελληνισμού και σπεύδουν να προσφέρουν (έναντι ποιων ανταλλαγμάτων άραγε;) επιχειρήματα και δικαιώματα στους παραχαράκτες της ιστορίας.
Το όνομα, όμως, της Μακεδονίας είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση κύριε Πρωθυπουργέ. Σεις ο ίδιος στο παρελθόν έχετε αποδείξει τις εθνικές σας ευαισθησίες και γνωρίζετε άριστα τα αισθήματα των Μακεδόνων γύρω από το θέμα αυτό.
Σε αυτούς που κρύβονται πίσω από αστείες δικαιολογίες, σε αυτούς τους ινστρούχτορες της «μοντέρνας» ιστορίας, απαντούμε πως το όνομα της Μακεδονίας δεν είναι προς πώληση. Γιατί πρώτιστα ξέρουμε πως το όνομα είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου.
Παραμένουμε σταθεροί στις θέσεις μας. Δεν πρόκειται να υποστείλουμε τη Μακεδονία μας από τον ιστό της Ελλάδας. Σημαία μας παραμένει το περήφανο ΟΧΙ του Κωνσταντίνου Καραμανλή στο Βουκουρέστι, όταν ο Έλληνας Πρωθυπουργός αντιστάθηκε με γενναιότητα στις ασφυκτικές έξωθεν πιέσεις.

Κύριε πρωθυπουργέ,
Σας ζητώ να παρέμβετε άμεσα και να ζητήσετε την απόσυρση του κατάπτυστου αυτού χάρτη από το βιβλίο ιστορίας της Γ’ Λυκείου. Η προπαγάνδα των Σκοπίων δεν έχει θέση στην ελληνική εκπαίδευση. Την εθνική μας αξιοπρέπεια, την ιστορία μας, τον πολιτισμό μας, δεν τα παραχωρούμε. Οι καιροί είναι πονηροί. Απαιτούν απ’ όλους μας αφύπνιση, ενότητα και ομοψυχία.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων,

Με εκτίμηση,
Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης»
ΣΠΑΕΙ

2. ΣΟΚ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΙΣΤΟΡΙΑΣ Γ΄ ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΣΑΝ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ!!! 11/9/2007
  Αλλά όπως φαίνεται, έχει ταυτόχρονα χτυπηθεί και η Ιστορία, αφού στον ελληνικό χάρτη, στο ελληνικό βιβλίο «Ιστορίας»,  ονομάζονταιι πραξικοπηματικά και παράνομα τα ΣΚΟΠΙΑ σαν «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», στα Ελληνόπουλα της Γ΄ Λυκείου, πράγμα που βεβαίως δεν είναι τυχαίο, αλλά εντάσσεται σε ένα γενικότερο επηρεασμό της παιδείας και της συνείδησης, σχεδιασμό κατά της Ελλάδας, της Ιστορίας, της Πίστης, της εσωτερικής συνοχής και εθνικής ομοψυχίας και τελικά κατά των συνόρων, με την ευκαιρία και της τελικής «λύσης» του Κοσσυφοπεδιακού!

Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ!!!
   Μετά το Βιβλίο «ΙΣΤΟΡΙΑΣ» Στ΄ Δημοτικού, για το οποίο είχαμε αποκαλύψει πριν ένα μήνα ότι δεν θα το δώσουν στα παιδιά μέχρι τις Εκλογές, ώστε να αποφύγουν εκλογικό καταποντισμό, έρχεται τώρα η είδηση σοκ για το νέο Βιβλίο «ΙΣΤΟΡΙΑΣ» Γ΄ΛΥΚΕΙΟΥ, το οποίο σε άθλιο χάρτη,παρουσιάζει ξεχωριστή από την Ελλάδα χώρα με το όνομα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»!!!
 Στον χάρτη της περιόδου 1933-1945,  παρουσιάζεται  με αριθμούς το Ολοκαύτωμα και οι εβραϊκές κοινότητες που χτύπησε ο εφιάλτης του παρανοϊκού ναζισμού.

   Υπάρχει όμως στον Χάρτη και κάτι άλλο, εξόχως τρομακτικό: Η ανατολική Μακεδονία και η Θράκη, εμφανίζονται καθαρά να αποτελούν  βουλγαρικό έδαφος ως το Αιγαίο!!! Η Ελλάδα από τον Στρυμόνα μέχρι τον Έβρο, παρουσιάζεται ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ!!! Σέρρες, Δράμα, Καβάλα, Ξάνθη, Κομοτηνή, φέρονται να είναι βουλγαρικές πόλεις!!!
   ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΟ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ το 1941, Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ «ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΕ» ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΚΑΤΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΘΡΑΚΗ! Επομένως ο Χάρτης δεν είναι τυχαίος… αλλά παρουσιάζει την παράνομη φασιστική προσάρτηση της Αν. Μακεδονίας & Θράκης στη Βουλγαρία, με την έγκριση του Χίτλερ! Ο ΔΥΣΕΥΡΕΤΟΣ ΑΥΤΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ή των ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΤΟΥ ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ θα μπορούσε να βρεθεί! Η δε προπαγανδιστική παρουσίασή του σε Ελληνικό Σχολικό Βιβλίο, αποτελεί βαρύτατο φασιστικό και προπαγανδιστικό έγκλημα κατά της Μακεδονίας, κατά της Θράκης, κατά της Ελλάδος ολόκληρης!!!

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
   Στη σελίδα 65 του κατάπτυστου Βιβλίου διαχωρίζονται οι Μακεδόνες από τους Έλληνες, σύμφωνα με τη Σκοπιανική προπαγάνδα, αφού γράφει:
   «Ήταν ο Μακεδονικός Αγώνας ένας σκληρός πόλεμος ανταρτών Ελλήνων και Βουλγάρων…..δοκίμασε επί σχεδόν πέντε χρόνια την αντοχή των γηγεγών που έπρεπε να διαλέξουν στρατόπεδο»!!!
   Δηλαδή οι «γηγενείς», οι παππούδες μας, δεν ήταν ούτε Έλληνες ούτε Βούλγαροι και έπρεπε με το ζόρι να διαλέξουν στρατόπεδο!!! Άρα μένει να ήταν δηλαδή αυτό που υποστηρίζει η Σκοπιανική Προπαγάνδα, «Μακεδόνες» στη δήθεν εθνότητα!!! Δηλαδή Σκοπιανοί!!!

ΗΡΩΕΣ ΟΙ ΑΡΧΙΚΟΜΙΤΑΤΖΗΔΕΣ
ΓΚΟΤΣΕ ΝΤΕΛΤΣΕΦ & ΓΙΑΝΕ ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ
   Το πανάθλιο Βιβλίο, συνεχίζει παρακάτω καταγράφοντας σαν ΗΡΩΕΣ ισάξιους του Παύλου Μελά τους Γκότσε Ντέλτσεφ και Γιάνε Σαντάνσκιπρωτεργάτες της ψευδοεπανάστασης του Ίλιντεντ, οργανωτές, Αρχηγούς των φοβερών Κομιτατζήδων, που κατέσφαξαν, τρομοκράτησαν και κατέκαψαν τη Μακεδονία των Ελλήνων!

   Γι΄ αυτό το νέο ιστορικό έκτρωμα, ποιος θα πληρώσει; Ποιος αποπέμθηκε ή τιμωρήθηκε; Ποιος ίδρωσε; Ποιος ζήτησε συγνώμη; ΚΑΝΕΝΑΣ!
   ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)