ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΤΑ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ - ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΝΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΧΟΥΝΤΕΣ! - ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ!

ΣΠΑΕΙ
3
Δυναμική παρέμβαση Κωνσταντίνου κατά της Χρυσής Αυγής, για την οποία ζητά εμμέσως πλην σαφώς να τεθεί εκτός Βουλής!
   Με ξαφνική ανακοίνωσή του (25-11-2013) ο τέως
Βασιλιάς, αφού εύχεται τη γρήγορη απεμπλοκή μας από τους σκληρούς δανειστές, ζητά να τεθεί εκτός Κοινοβουλίου όποιο κόμμα παρεκλείνει σε βία και φανατική συμπεριφορά, κάτι που φωτογραφίζει ξεκάθαρα τη Χρυσή Αυγή!
   Μάλιστα ήδη από ιστοσελίδες "αμυντικού" τύπου που υποστηρίζουν από την πρώτη στιγμή το Νεοναζιστικό Κόμμα, εκφράζεται οργή και γράφονται ακατονόμαστες εκφράσεις εναντίον του, που ούτε η ...Αριστερά λέει...

   Η ΧΟΥΝΤΑ ΕΔΙΩΞΕ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ
   Οι λογαριασμοί βέβαια είναι πολύ παλιοί! Γιατί ξεχνούν κάποιοι ότι ο Κωνσταντίνος ήταν εκείνος που έπραξε στις 13 Δεκεμβρίου 1967 το Αντικίνημα κατά της Χούντας Παπαδόπουλου, την οποία υποστηρίζει και καμαρώνει η Χρυσή Αυγή!
   Ο Κωνσταντίνος τότε διέφυγε στο εξωτερικό και παρέμεινε σε κοινή συνεννόηση με τον Καραμανλή για την επάνοδο της Δημοκρατίας και του Συντάγματος της Βασιλευομένης Δημοκρατίας στην Ελλάδα!
   Η αμερικανοκίνητη και προδοτική μάλιστα Χούντα των Απριλιανών, μετά και το περίφημο Κίνημα Ναυτικού το 1973 - που εάν επιτύγχανε θα επανέφερε πανηγυρικά τον Κωνσταντίνο και τη Δημοκρατία - κατήργησε τον Ελληνικό Θρόνο και καθιέρωσε παράνομα σαν "Πρόεδρο Δημοκρατίας" τον ίδιο τον ...Παπαδόπουλο!
   Είναι βέβαιο λοιπόν ότι ο Κωνσταντίνος δεν έχει ξεχάσει ότι η Χούντα κατήργησε τον Ελληνικό Θρόνο και το Στέμμα του και δεν αντέχει να δει μια παλινόρθωσή της μέσα από την φιλοχουντική και φιλοναζιστική ΧΑ, που παραπλανά τον απελπισμένο λαό και είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα μας οδηγήσει σε νέες Εθνικές Τραγωδίες, όπως αναμένουν διακαώς εχθροί και "φίλοι", ρεζιλεύοντας τη δόξα της Ελλάδας, μάνα της Δημοκρατίας και της Αντίστασης!
   
  ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ;
   Η Χούντα έδιωξε τον Κωνσταντίνο λοιπόν και φαίνεται πως είναι τώρα η σειρά του Κωνσταντίνου να διώξει τη Χούντα... Και αυτή που εκκολάπτεται και αυτή που υπάρχει τώρα και είναι Τροϊκανή και Ευρωτική...
  
   ΤΟ ΞΥΠΝΗΜΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ
   Γιατί η Αγγλία κυρίως, που υποστηρίζει τον Κωνσταντίνο, δεν είναι με το ευρώ... Ούτε με τη Γερμανία και τη Μέρκελ... Ούτε με την Αριστερά φυσικά, ούτε βέβαια με την αποκρουστική Χρυσή Αυγή!
  Και η Αγγλία έχει αποδείξει πως ξέρει πώς και πότε να παρεμβαίνει, όπως έκανε με τον Βασιλιά Γεώργιο, που αποδείχθηκε και συνετός και σώφρων, στον οποίο έδωσε "προίκα" ολόκληρα τα Επτάνησα, που τότε ενώθηκαν πανηγυρικά με την Ελλάδα! 
   Αλλά είναι και κάτι άλλο, που επίσης είδε πρώτος και μοναδικός ο Γέροντας Παΐσιος: η άνοδος της Ακροδεξιάς στην Ευρώπη
   Και η Αγγλία ανησυχεί, γιατί δεν ξεχνά τον Χίτλερ! Ήδη σε Γαλλία, Ολλανδία και Αυστρία η Ακροδεξιά είναι πρώτο κόμμα! Ενώ λίγο πολύ σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες και στην Ελλάδα απλώνεται το μικρόβιο σε μια βάση 10%, που στις Ευρωεκλογές που έρχονται μπορεί να σημάνει το τέλος της Ευρώπης και της Ειρήνης!
   Η Αγγλία μοιάζει εντελώς μόνη, γιατί ξέρει ότι είναι πλέον ζήτημα χρόνου η υφιστάμενη οικονομική κυριαρχία της Γερμανίας να γυρίσει σε "σβάστικα", όπως και πάλι είδε με τη Χάρη του Θεού ο Γέροντας Παΐσιος, που είπε πως τότε Αγγλία και Αμερική θα γυρίσουν με το μέρος της Ελλάδας
   Φυσικά γιατί η Ελλάδα θα είναι το μόνο σίγουρο αποκούμπι τους και ο σταθερός, φιλικός και ακλόνητος βράχος της Ευρώπης! Και θα πρέπει να μας προσφέρουν πολλά τότε σαν λαό και κράτος, για να τους πιστέψουμε... Από την Οικονομία και το Χρέος, ως τα Εθνικά Θέματα... Γιατί αν θέλουν την Ελλάδα με το μέρος τους, τότε πρέπει να πάρουν με το μέρος τους τον λαό. Για να τον πάρουν όμως, πρέπει να χτυπήσουν Μνημόνιο, Συγκυβέρνηση και Γερμανική Κατοχή...
   Έτσι μπορεί τώρα η δήλωση Κωνσταντίνου να "αρέσει", καθώς είναι πολύ ζυγισμένη, ώστε να περάσει της "εγκρίσεως" των νυν πολιτικών και ΜΜΕ, ακόμη και της Αριστεράς, αλλά τις επόμενες φορές θα αρχίσει σιγά σιγά να στοχεύει στο "ψαχνό"!
   Κι αφού τώρα χτύπησε τη Χρυσή Αυγή, αύριο θα αρχίσει να καρφώνει την Τροϊκανή Αυγή και την καταστρεπτική λιτότητα...
   Τότε το "Κίνημα του ...Ναυτικού" θα ανάψει για τα καλά....

   ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ
   1. "Ο κόσμος, τόσο απογοητευμένος θα είναι τα χρόνια εκείνα απ΄τους πολιτικούς των μεγάλων κομμάτων, που θα τους σιχαθεί όλους. Θα ζητήσουν να φύγουν όλοι οι πολιτικοί και να έρθει ο βασιλιάς. Και ο βασιλιάς δεν θα αρνηεθί το κάλεσμα του λαού"! σελ. 364
   2.  "Ο Βασιλιάς Κωνσταντίνος θα φέρει προίκα στην Ελλάδα τη Β. Ήπειρο και το Μοναστήρι"! σελ. 369
   (Σύμφωνα με το τελευταίο βιβλίο του Ν. Ζουρνατζόγλου "Μαρτυρίες Προσκυνητών, Γέροντας Παίσιος ο Αγιορείτης, Β΄ τόμος" εκδόσεις Αγιοτόκος Καππαδοκία - Για τα παραπάνω μας διαβεβαίωσε ο συγγραφέας ότι τα έχει εξακριβώσει απολύτως...) 

   ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΖΗΤΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
  Παράλληλα με όλες τις διεργασίες, παρατηρείται ξαφνικά πολύ ζωηρό ενδιαφέρον ξένων επενδυτών για αγορά μετοχών ή κομματιών ελληνικών επιχειρήσεων, λες και έρχεται αύριο το τέλος της Κρίσης και σπεύδουν να προλάβουν!
   Εκτός κι αν έρχεται από Λονδίνο μεριά και όχι από Βερολίνο που περιμένουν μάταια οι περισσότεροι...

   ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
"Δευτέρα, 25 Νοέμβριος 2013 09:30
  Ως´Ελλην, χαίρομαι ιδιαιτέρως διαπιστώνοντας την προσπάθεια για την ανοδική πορεία της Ελληνικής οικονομίας, προκειμένου ο λαός μας, -που τόσα θυσίασε και συνεχίζει να θυσιάζει-, να απεμπλακεί από την σκληρή επιτήρηση των δανειστών.
   Λυπήθηκα όμως βαθύτατα όταν τρεις Έλληνες νέοι πλήρωσαν με τη ζωή τους την μισαλλοδοξία και τον τυφλό φανατισμό.
   Οποιαδήποτε κομματική παράταξη προβαίνει, -ή ενθαρρύνει άλλους να προβούν-, σε πράξεις που δεν συνάδουν με το Σύνταγμα, θα πρέπει να τίθεται εκτός Κοινοβουλίου. Προτρέπω επίσης από καρδιάς τον κάθε Έλληνα και την κάθε Ελληνίδα να αφιερωθεί με πάθος στην οριστική εξαφάνιση αυτού του φανατισμού. Τα φαινόμενα και οι εικόνες αυτές προσβάλλουν βάναυσα τόσο την Έλληνική ιστορία όσο και την εικόνα της χώρας μας στο εξωτερικό.   
Εύχομαι οι ´Ελληνες ενωμένοι να απομονώσουν με αποφασιστικότητα κάθε επιθετική συμπεριφορά και κάθε κρούσμα εγκληματικής βίας, απ´ όπου και αν αυτές προέρχονται.
   Κωνσταντίνος Β'"

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

  1. ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΝΑ ΔΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ. ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. MAKAΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΞΑΝΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΕΝΤΡΟ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://katohika.gr/gn-blog/oti-vgei-kalpi-autos-prothipourgos/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου