Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ! - ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΝΕΑ "ΕΡΤ" ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ! - Εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη την ερχόμενη Κυριακή!

ΣΠΑΕΙ
0
   Τη δημιουργία του μοναδικού στον κόσμο "ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ" στο "Παλατάκι Θεσσαλονίκης, θα ζητήσει δημόσια την ερχόμενη Κυριακή 10 Νοεμβρίου στις 7.00 το βράδυ στο Πολιτιστικό Κέντρο "ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ" (κάτω
από τη Λέσχη Αξιωματικών Θεσσαλονίκης-Λευκός Πύργος) η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ, παρουσιάζοντας αναλυτικά την δυναμική και στρατηγική πρότασή της, για την θωράκιση των εθνικών δικαίων, αλλά και την οικονομική-τουριστική απογείωση της Συμπρωτεύουσας!
   Μέσα στην Κρίση και την παράλυση, μέσα στην αυτοκαταστροφή και την Κατοχή, οι Μακεδόνες σηκώνουν κεφάλι, βλέπουν μπροστά και ετοιμάζουν το μέλλον, αδιαφορώντας για τους "Δαρείους"!
   Παράλληλα θα προταθεί η δημιουργία του "ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ", αδελφής
του Μεγάλου Αλεξάνδρου και βασίλισσας της πόλης, αλλά και η νέα, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΉ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ που θα ενώνει και θα συντονίζει τον Παγκόσμιο Ελληνισμό, με τις αστείρευτες δυνάμεις και δυνατότητες!
   Η Μακεδονία αντεπιτίθεται! Όταν όλοι έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά ή έχουν απελπιστεί τραγικά!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)