Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΔΙΑΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗ G20!

ΣΠΑΕΙ
0

 Σε διάβημα διαμαρτυρίας προς τις χώρες της G20, οφείλει να προχωρήσει άμεσα η Αθήνα, για τον απαράδεκτο αποκλεισμό της Ελλάδας από τη Σύνοδο Κορυφής των 20 πλουσιοτέρων χωρών του πλανήτη!

   Στη G 20 συμμετέχουν ανάμεσα σε άλλους και η Αργεντινή, Μεξικό, Ινδία, Ινδονησία και Τουρκία...  Λείπει όμως η χώρα μας, που πραγματικά δικαιούται να βρίσκεται εκεί, σε αντίθεση με κάποιους άλλους...

   Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του Υπουργείου Οικονομικών η Ελλάδα πλέον πετυχαίνει το ...υψηλότερο πλεόνασμα στην Ευρώπη, ύψους 2,6 δισ.! Και επομένως θα έπρεπε να κάθεται μπροστά από τη Γερμανία, επειδή το Βερολίνο - που θεωρείται η καλύτερη οικονομία - παρουσιάζει μη πραγματικά στοιχεία, καθώς οφείλει συνολικά στην Ελλάδα 1 τρις ευρώ!

   Οι δε ΗΠΑ, δεν έπρεπε καν να παρακάθονται στις πλούσιες χώρες, με Χρέος 16 τρισ. δολαρίων!

   Το ίδιο και η Ιαπωνία, με Χρέος 1.000 τρισ. γεν! 

   Η Ελλάδα έχει μόνο 321 δισ. ευρώ! Και αυτό λόγω του αποτυχημένου Προγράμματος της Τρόικα. Αλλά και αυτό ακόμη το Χρέος είναι μηδενισμένο κατ' ουσίαν, εξ αιτίας των Γερμανικών Οφειλών.

   Η Ελλάδα έχει μια από τις μεγαλύτερες Τουριστικές Βιομηχανίες της Ευρώπης  με τους πλέον καλύτερους και μοναδικούς τουριστικούς προορισμούς στον κόσμο, κατέχει την τρίτη θέση σε παραγωγή Ελαιολάδου και μάλιστα του πλέον ποιοτικού, την μοναδική καλλιέργεια Μαστίχας στον κόσμο και την τρίτη θέση στην παραγωγή του Κρόκου (του πλέον ποιοτικού)!

   Η Ελλάδα κατέχει την πρωτιά παραγωγής και εξαγωγών σε ιχθυοκαλλιέργειες, ενώ αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς οικολογικούς παραδείσους της Ευρωπαϊκής Ηπείρου!

 Η Ελλάδα παράγει ακόμη τα καλύτερα σπαράγγια, καπνά, βαμβάκι, ούζο, κρασί, τυρί φέτα, μέλι και μάρμαρα στην Ευρώπη!

   Η Ελλάδα έχει σε παραδοσιακούς οικισμούς και νησιά της, το καλύτερο κλίμα, αέρα, ηλιοφάνεια, υγιεινή ζωή-διατροφή και μακροβιότητα στην Ευρώπη!

   Η Ελλάδα κατέχει το πιο πλούσιο υπέδαφος της Ε.Ε., με πολλά και τα σπάνια και πολύτιμα ορυκτά, ενώ αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως χώρες εξαγωγής βωξίτη και πρώτη σε παραγωγή αλουμινίου στην Ευρώπη!

   Η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα στον κόσμο παραγωγής χουντίτη, πρώτη χώρα παραγωγής περλίτη, δεύτερη χώρα παραγωγής ελαφρόπετρας και μπεντονίτη καθώς και πρώτη στην εξαγωγή μαγνησίτη στην Ευρώπη!

  Η Ελλάδα ακόμη έχει τα μεγαλύτερα κοιτάσματα φυσικού αερίου στην Ε.Ε., ώστε σύντομα θα είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός ενέργειας σε ολόκληρη την Ευρώπη!

   Διαθέτει την πλέον πολύπειρη και πολύπλευρη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη και τα πλέον Στρατηγικά Λιμάνια της Ευρώπης!

   Η Ελλάδα τέλος, έχει τον πρώτο και μεγαλύτερο  Εμπορικό Στόλο στον Κόσμο!

   Υπό αυτά τα δεδομένα, η Ελλάδα είναι όντως μια από τις πλουσιότερες χώρες του πλανήτη, και μάλιστα στην πραγματικότητα και θα έπρεπε να κάθεται πρώτη στο τραπέζι της G20, καταχειροκροτούμενη από όλους, καθώς παρά τα απανωτά φονικά προγράμματα λιτότητας και τις ληστρικές περικοπές μισθών και συντάξεων, δεν κατάφεραν να βλάψουν σε τίποτα την ολόχρυση καρδιά της αιώνιας Ελλάδας, που υψώνει δυναμικά τη Σημαία και τα δίκαιά της, μπροστά σε Προέδρους και Αρχηγούς Κρατών, που στέκονται εκεί στη G20, επειδή μια Ελλάδα κάποτε κατάφερε να νικήσει τον Άξονα, να αποκρούσει την Ιταλική Εισβολή και να αναγκάσει τον Χίτλερ σε θανάσιμη καθυστέρηση πέντε ολόκληρων εβδομάδων στην εκδήλωση της Επίθεσής του κατά της Ρωσίας, με αποτέλεσμα να θαφτεί στον ρωσικό χειμώνα και να επέλθει έτσι τελικά η Ελευθερία του Κόσμου απτον Ναζισμό και το Γ΄Ράιχ!

   Η Ελλάδα, είναι μια χώρα γεμάτη πλούτο: στην ιστορία, στην καρδιά, στην τιμή, στη δόξα,  στο έδαφος και υπέδαφος, στο κλίμα, την ανθρωπιά, την αιωνιότητα!

   Μια χώρα με μεγάλη ευγνωμοσύνη, Πίστη και εμπιστοσύνη στον Θεό που την έπλασε και την κράτησε τόσο, μα τόσο αληθινά πλούσια!

   

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)