"ΣΤΗΜΕΝΗ Η ΣΚΗΝΗ ΤΩΝ ΣΚΟΤΩΜΕΝΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ" ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ E-MAIL ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΤΗΣ DIA! - ΧΑΚΕΡ ΨΑΡΕΨΕ ΛΑΒΡΑΚΙ!

ΣΠΑΕΙ
0

   "Λαβράκι" ψάρεψε χάκερ στα e-mail ανώτερων Αμερικανών Στρατιωτικών και συζύγων τους, σχετικά με την "χημική επίθεση" στη Συρία!

 Ο χάκερ "€ Wagn3r" κατάφερε να αντιγράψει την ηλεκτρονική αλληλογραφία ανάμεσα στον Συνταγματάρχη Anthony J. MacDonald, Γενικό Διευθυντή Προσωπικού, στο Γραφείο Δράσεων και Σχεδίων του Υπαρχηγού της Υπηρεσίας Πληροφοριών του Επιτελείου Στρατού (DIA) και τον Gene Furst, Διευθυντή Προγράμματος στο Τμήμα του Αμερικανικού Στρατού!

   Ο Gene Futst, γράφει στις 22 Αυγούστου, στον Συνταγματάρχη της Υπηρεσίας Πληροφοριών του Αμερικανικού Στρατού:

"By the way, saw your latest success, my congratulations. Good job.
http://www.washingtonpost.com/world/syrian-activists-accuse-government-
of-deadly-chemical-attack-near-damascus/2013/08/21/aea157e6-0a50-11e3-89fe
-abb4a5067014_story.html


   "...Είδα την τελευταία επιτυχία σας, τα συγχαρητήριά μου. Καλή δουλειά" και αμέσως παραθέτει σύνδεσμο σε άρθρο της Washington Post για την χημική επίθεση στη Δαμασκό!


   Παρακάτω, ο χάκερ παραθέτει e-mail της Mary Shapiro, φίλης της συζύγου του Συνταγματάρχη της DIA Jennifer, προς την οποία γράφει πόσο λυπήθηκε από την τρομερή επίθεση με χημικά στη Συρία και τον θάνατο των παιδιών που δηλητηριάστηκαν και πέθαναν και πως τα βλέπει ακόμη και στον ύπνο της, και ρωτάει τη φίλη της "τι λέει ο Τόνυ σχετικά με αυτό το γεγονός;", δηλαδή ο πλέον ειδικός και ενήμερος, ως Ανώτερος Αξιωματικός της Υπηρεσίας Πληροφοριών του Στρατού!


   Και η Jennifer Macdonald, φέρεται - σύμφωνα με τα στοιχεία του χάκερ - να απαντά, αφού ρώτησε τον ειδικό στο θέμα σύζυγό της, τον Τόνυ (Άντονυ) ΜακΝτόναλντ:

"I saw it either and got afraid very mush. But Tony comforted me. He said the kids weren't hurt, it was done for cameras. So you dont worry, my dear"

   "Το είδα και φοβήθηκα πάρα πολύ. Αλλά ο Τόνυ με παρηγόρησε. Είπε ότι τα παιδιά δεν πάθανε κακό, ήταν μόνο για τις κάμερες. Έτσι μην στεναχωριέσαι, αγαπητή μου"!


   ΣΠΑΕΙ

Read more: http://voiceofrussia.com/news/2013_09_03/Hacked-documents-reveal-Syria-chemical-attack-was-staged-sponsored-by-US-8631/

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)