"ΤΟΥΡΚΕΨΕ" ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ! ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΤΑ DVD ΤΗΣ "ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ"! - Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΑ "4 ΘΗΡΙΑ"!

ΣΠΑΕΙ
0
 "Τούρκεψε" και η εφημερίδα "Πρώτο Θέμα" με ....πρώτο θέμα το Dvd Τουρκικής Τηλεοπτικής σειράς με τον συγκυριακό τίτλο "Η Προδοσία"!
   Και φυσικά μιλάμε για το φαινόμενο της "Προδοσίας ιδανικών και αξιών του Ελληνισμού", που καναλάρχες και
εκδότες πράττουν συστηματικά, με την προβολή και διαφήμιση Τουρκικών Σήριαλ και της τουρκικής γλώσσας, ενώ τους έχει η άδεια λειτουργίας από το Κράτος, δηλαδή από όλους εμάς, για να προσφέρουν στον Ελληνικό Πολιτισμό και όχι στον Τουρκικό!
   Όλοι αυτοί οι μεγαλοεκδότες θυμίζουμε ότι υπήρξαν βακτηρίες και στηρίγματα του πολιτικού κομματισμού που κατάφαγε την Ελλάδα και έριξε πρόσφατα στην αρρένα της Δύσης τους τελευταίους σκελετωμένους από φτώχεια και πείνα Έλληνες, προς φόβο και υποταγή όλων των άλλων! Για το ...καλό μας...

   Και επειδή ξεχνούν όλοι, χτυπούμε θαρραλέα την καμπάνα της εθνικής αφύπνισης, για όσους ακόμη δεν έχουν προδώσει τα ιδανικά του 1821:
   1. ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΩΝ!
   2. ΔΥΟΜΙΣΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΕΠΙ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ!
 3. ΑΝΕΛΕΗΤΕΣ ΣΦΑΓΕΣ ΔΕΚΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΧΙΟ, ΠΟΛΗ, ΣΜΥΡΝΗ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΨΑΡΑ, ΙΕΡΙΣΣΟ, ΚΑΣΟ, ΚΥΠΡΟ και αλλού! (όπως αυτές που συμβαίνουν από τους Ισλαμιστές στη Συρία)
   4. ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ 1.500.000 ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ (Πόντου, Ιωνίας, Αν. Θράκης)
   5. ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ!
   6. Η ΜΙΣΗ ΚΥΠΡΟΣ ΥΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ!
   7. ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΑ ΙΜΙΑ!
   8. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ! (Ν. Σιαλμάς, Κ. Ηλιάκης)
   10. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΡΚΟΪΣΛΑΜΙΚΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΚΟΣΣΟΒΟ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΙΑ!
   11. ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΑΟΖ!
   12. "CASUS BELLI" ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΜΙΜΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!
   13. ΣΧΕΔΙΑ "ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΑ" ΓΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΕ ΕΒΡΟ ΚΑΙ ΝΗΣΙΑ!
   14. ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΡΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΔΑΦΙΚΗΣ ΑΡΠΑΓΗΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ!
   15. ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΔΕΚΑΔΩΝ ΕΛΛΑΔΙΤΩΝ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΩΝ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΩΝ, ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΕ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1974!
   16. ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ, όπως γνωρίζουμε άριστα από τον Άγιο Κοσμά τον Αιτωλό και τον Γέροντα Παΐσιο!

   Μόνο που τότε, τα ελληνόπουλα - που τα υποχρεώνουν μητέρες αδιάφορες, μικρόκαρδες ή ασυνειδητοποίητες να παρακολουθούν τα τουρκοσήριαλ και να "θαυμάζουν" τους Τούρκους πρωταγωνιστές - αντί να αρπάξουν τα όπλα της τιμής, θα πάνε να ζητούν αυτόγραφα!
   Όμως το να είσαι Έλληνας, σημαίνει δεσμεύσεις, αρχοντιά, ευγένεια, αξιοπρέπεια, αντίσταση, ΠΙΣΤΗ, ΠΑΙΔΕΙΑ, τιμή και σεβασμό στους προγόνους, τα σύμβολα και τις αξίες του Έθνους που πέρασε 400 στο νότο και 500 στο βορρά χρόνια, φρικτής Τουρκικής Σκλαβιάς!
    
   ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΘΗΡΙΑ
  Οι λίγοι, συνειδητοποιημένοι και ατόφιοι Έλληνες και Ελληνίδες, πρέπει να προσέξουν, καθώς εκτός από το χιλτερικό τέρας της Χρυσής Αυγής, εκτός από το δυτικό τέρας της Τροϊκανής-Γερμανικής Αυγής, εκτός από το εσωτερικό τέρας της Αθεϊστικής και Ανθελληνικής Αυγής, έρχεται πλέον και το Τέρας της ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ!
   Με αυτά τα τέσσερα θηρία πολεμούμε οι λίγοι αλλά διαλεχτοί Έλληνες, Ελληνίδες και Ελληνόπουλα και το ξέρουμε πως στο τέλος με τη βοήθεια του Θεού και του Σταυρού θα νικήσουμε! 
   Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΤΩΝ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΚΑΙ ΕΥΣΕΒΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΜΕ ΟΡΜΗ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗ!
   Και τότε θα βγάλει σπίθες το ξίφος της Μάνας Ελλάδας!
   Ακούστε τη Φωνή της! 
  Καλεί ήδη τα αληθινά παιδιά της, να σπάσουν τις Αλυσίδες! Και θα τις σπάσουν, θέλουν δε θέλουν κάποιοι!
   Και οι συνεργάτες των 4 Θηρίων, θα λογοδοτήσουν!
   Όσοι δε από άγνοια συνεργαζόταν μαζί τους ως τώρα, να επιστρέψουν άμεσα μετανοημένοι, αποκηρύσσοντας τα Θηρία και αγκαλιάζοντας ξανά με σεβασμό και αγάπη την Ορθόδοξη Μάνα Ελλάδα!
   Γιατί η Ώρα πλησιάζει γοργά, με ταχύτητα Φωτός! Και το Σκοτάδι, θα σβήσει!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)