ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ Η ΣΥΡΙΑ - ΚΑΤΑΠΑΥΣΗ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ Ο ΑΣΑΝΤ - ΦΡΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΣ ΤΥΝΗΣΙΑΣ - ΝΕΑ ΒΙΝΤΕΟ

ΣΠΑΕΙ
0
  Σε σειρά κινήσεων που κερδίζουν διεθνώς τις εντυπώσεις προχωρεί η Δαμασκός, αρχής γενομένης από την παράδοση της λίστας των χημικών στον Οργανισμό για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων, πριν μάλιστα την εκπνοή της σχετικής προθεσμίας!
 Το δεύτερο σημείο σημείο, είναι
η δήλωση-έκπληξη του Αντιπροέδρου της Συρίας Καντρί Τζαμίλ στον βρετανικό Γκάρντιαν, ότι υπάρχει αδιέξοδο στον Εμφύλιο, καθώς στο πεδίο της μάχης δεν πρόκειται να επικρατήσει καμία πλευρά και πως θα πρόθεση της Δαμασκού είναι να υπάρξει κατάπαυση του πυρός και ειρηνική επίλυση, χωρίς όμως ξένες παρεμβάσεις!
   Βέβαια αλλιώς υπονοεί η μία πλευρά και αλλιώς η άλλη την τελική "επίλυση", με τον Άσαντ να θέλει να παραμείνει στην εξουσία με πακέτα μεταρρυθμίσεων, που όμως θα απορρίψει η "Αντιπολίτευση"!
   Οι διπλωματικοί πάντως χειρισμοί είναι φανερό πως είναι ρωσικής προέλευσης, μετά και την επιτυχία της αναστολής της Αμερικανικής Επίθεσης και στοχεύουν στο να υπάρξει μια θετική εξέλιξη στο τραπέζι διαπραγματεύσεων της Γενεύης-2 "με την πίττα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο"...
   Εν τω μεταξύ ο πόλεμος συνεχίζεται αμείωτος με φανατικούς Ισλαμιστές να σπεύδουν στη Συρία από κάθε μέρος της γης, ιδιαίτερα από την Τυνησία, απ΄ όπου στρατολογούνται με δόλο ανυποψίαστα κορίτσια για να βοηθήσουν τάχα τον Στρατό των Ισλαμιστών στη Συρία, καταλήγοντας να πέφτουν θύματα φρικτών βιασμών από τα τέρατα της Αποκαλύψεως, που σφάζουν και σκοτώνουν ανελέητα στο όνομα του ...Αλλάχ

   Και αυτό αποτελεί δημόσια καταγγελία του αηδιασμένου ισλαμιστή Υπουργού Εσωτερικών της Τυνησίας Lotfi ben Jeddou, για 13 τέτοια ανήλικα κορίτσια που εξαπατήθηκαν, όπως και του Μουφτή της Τυνησίας που το αποκάλυψε και το καταδίκασε!

   Ένα νέο βίντεο δόθηκε παράλληλα στη δημοσιότητα, που δείχνει βομβιστή αυτοκτονίας να οδηγεί φορτηγάκι γεμάτο εκρηκτικά και να το ανατινάζει σε σημείο ελέγχου του Συριακού Στρατού!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)