ΝΙΜΙΤΣ ΚΑΙ ΙΒΑΝΟΦ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ: ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"!

ΣΠΑΕΙ
0
  Ο μεσολαβητής του ΟΗΕ για το Σκοπιανό Μάθιου Νίμιτς και ο Πρόεδρος των Σκοπίων Γκιόργκι Ιβάνοφδιαβεβαιώνουν ότι η Αθήνα συμφώνησε να παραδώσει το ιερό ελληνικό όνομα "Μακεδονία" στα Σκόπια και διαφωνεί μόνο στη θέση του γεωγραφικού προσδιορισμού!
   Με διαφορά λίγων ωρών, Νίμιτς και Ιβάνοφ, ξεσκεπάζουν την Συγκυβέρνηση, που παραδίδει το άλλο όνομα της Ελλάδας, το όνομα της γης του Μεγάλου Αλεξάνδρου, το όνομα της γης του τάφου του Φιλίππου στους Πλαστογράφους, διαφωνώντας μόνον στον προσδιορισμό, ως προς το πού θα βρίσκεταιΕάν είναι μπροστά ή πίσω από την εθνική προδοσία!

ΝΙΜΙΤΣ 11-9-2013: "Το θετικό είναι ότι συζητάμε με τα δύο μέρη για ένα όνομα, το οποίο θα περιλαμβάνει τον όρο Μακεδονία, όμως υπάρχει διαφορά σχετικά με το πού πρέπει να τεθεί ο προσδιορισμός»!

ΙΒΑΝΟΦ 12-9-2013: "Υπάρχει μια συμφωνία το όνομα Μακεδονία να συμπεριληφθεί στη λύση, ωστόσο οι δύο πλευρές δεν έχουν ακόμη προσέγγιση στις απόψεις τους"!

   Με τις παραπάνω δημόσιες ομολογίες αποδεικνύεται ότι η Συγκυβέρνηση της Τρόικας,  ξεπουλά αδιάντροπα το Όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, δηλαδή το μείζον και παζαρεύει το πού θα μπει ο Προσδιορισμός "Άνω" ή "Βόρεια", δηλαδή το έλασσον! Αν θα μπει στο "Δημοκρατία" (Άνω Δημοκρατία της Μακεδονίας) ή στο "Μακεδονία" (Δημοκρατία της Άνω Μακεδονίας)...

   Στο Μέγαρο Μαξίμου και στο Υπουργείο Εξωτερικών, δεν έχουν ακούσει φαίνεται ποτέ για εκείνον τον αρχαίο Γεωγράφο ονόματι Στράβωνα, ο οποίος ταξιδεύοντας και καταγράφοντας χώρες, μέρη και τόπους, αποφάνθηκε με κατηγορηματικό τρόπο:
   "Έστι μεν ουν Ελλάς και η Μακεδονία"! (Γεωγραφικά, Επιτομαί Ζ΄ )
   "Είναι λοιπόν Ελλάδα και η Μακεδονία"!
   Αν λοιπόν η Κυβέρνηση παραδώσει Μακεδονία, παραδίδει Ελλάδα και αυτό λέγεται εσχάτη προδοσία!
  Πρώτος δε κατήγορος Στράβων!
  

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)