ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΣΑΝΤ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ: ΟΙ ΗΠΑ ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛ ΚΑΪΝΤΑ!

ΣΠΑΕΙ
0

  Την πρώτη εδώ και δύο χρόνια συνέντευξη σε Αμερικανικό Δίκτυο, έδωσε ο Πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ αλ Άσσαντ, κερδίζοντας τις εντυπώσει με την εντυπωσιακή ηρεμία του!

   Μιλώντας στο CBS, ο Οφθαλμίατρος στην ειδικότητα Πρόεδρος, τόνισε ότι ο πόλεμος αυτός είναι ενάντια στα συμφέροντα των Ηνωμένων Πολιτειών και τελικά θα ενισχύσει την Αλ Κάιντα που ευθύνεται για τις επιθέσεις της 11 Σεπτεμβρίου και τον θάνατο χιλιάδων Αμερικανών!


   Επίσης κάλεσε το Κογκρέσο  να ζητήσει από την Κυβέρνηση των ΗΠΑ να παρουσιάσει αδιάσειστα στοιχεία για τη χημική επίθεση, τα οποία τόνισε πως "δεν τα έχει ο Κέρι", θυμίζοντας το προηγούμενο του Κόλιν Πάουελ πριν δέκα περίπου χρόνια, όταν παρουσίασε ψευδή και πλαστά στοιχεία για να χτυπήσουν το Ιράκ!

  Υπογράμμισε επίσης ότι οι Σύριοι είναι απογοητευμένοι με τον Ομπάμα, η εξωτερική πολιτική του οποίου θυμίζει Μπους, καθώς προσπαθεί να κινηθεί εκτός Διεθνούς Δικαίου, χωρίς απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας.

 Τέλος ξεκαθάρισε ότι εάν επιτεθούν οι ΗΠΑ "πρέπει να περιμένουν τα πάντα"! "Όχι απαραίτητα από την Κυβέρνηση" της Συρίας, όπως διευκρίνησε, επειδή "δεν είναι ο μόνο παίκτης στην περιοχή"... υπονοώντας Χεζμπολάχ, Ιράν και Ρωσία...

   ΣΠΑΕΙ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)