ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΞΑΦΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΕΪΤ ΝΤΙΠΑΡΤΜΕΝΤ ΓΙΑ ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΚΑΤ΄ ΟΥΣΙΑΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!

ΣΠΑΕΙ
0

  Αμερικανικό Σχέδιο Ανατροπής του Ερντογάν "μυρίζουν" οι ξαφνικές Οδηγίες του Στέιτ Ντιπάρμεντ για την Τουρκία, υπό τον μανδύα της Επίθεσης στη Συρία!

   Οι Αμερικανικές άλλωστε Υπηρεσίες από το 2008 έχουν συντάξει ένα τέτοιο Σχέδιο Ανατροπής του Ηγέτη της γείτονος, το οποίο είχε αποτυπωθεί σε Έκθεση του Ιδρύματος RAND, που αποτελεί παρακλάδι της CIA και είχε συνταχθεί ειδικά και μόνον για τον τότε Υπουργό Άμυνας των ΗΠΑ, όπως είχε αποκαλύψει ο αείμνηστος Λάμπρος Παπαντωνίου!

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ-ΚΑΡΜΠΟΝ
   Ο πυρήνας του Σχεδίου παραμένει ο ίδιος: μια μεγάλη κοινωνική αναταραχή και στην Τουρκία (όπως σε Τυνησία, Λιβύη, Αίγυπτο, Συρία) που θα αναγκάσει σε επέμβαση τον Στρατό (εφαρμογή ήδη σε Αίγυπτο) για την ανατροπή και σύλληψη του Ερντογάν και την παραπομπή του σε Δίκη, ως αντίποινα για την καταδίκη τόσων και τόσων Κεμαλικών, δηλαδή Νατοϊκών Αξκων!

"Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΞΟΦΛΗΣΕ"
   Ο δύσμοιρος Ερντογάν, ο μεγάλος αναμορφωτής της Τουρκίας, αποτελεί μεγάλο πρόβλημα για τα Σχέδια ΗΠΑ - Ισραήλ, μετά το επεισόδιο στη Γάζα - παρά την πρόσκαιρη αποκατάσταση των σχέσεων με αμερικανική μεσολάβηση - αλλά και την τελευταία κυρίως δημόσια έκρηξή του κατά του Ισραήλ, το οποίο κατηγόρησε ότι βρίσκεται πίσω από το Πραξικόπημα ανατροπής του Ισλαμιστή Προέδρου Μόρσι στην Αίγυπτο!
   Μετά από αυτό, ο "Ερντογάν ξόφλησε"...

"ΤΥΡΙ" ΚΑΙ "ΦΑΚΑ"
   Το Σχέδιο φαίνεται πραγματικά πανούργο και αποτελεί άριστη ψυχολογική παγίδα για τον συμπαθή Ερντογάν, που του έβαλαν το "τυρί" για να μην δει τη "φάκα"!

   "Τυρί" είναι η θριαμβευτική εισβολή του Τουρκικού Στρατού στη Συρία για τη "διάσωση" των αδελφών μετριοπαθών ισλαμιστών που βομβαρδίζει ο κακός Άσαντ...

   "Φάκα" είναι η μεγάλη συγκέντρωση πάνοπλου Τουρκικού Στρατού στη ΝΑ Τουρκία...

   Γιατί ο (Νατοϊκός) Στρατός που μαζεύει ανίδεος ο Ερντογάν στα σύνορα με τη Συρία, μπορεί κάλλιστα ανά πάσα στιγμή να τον ανατρέψει, ή να στασιάσει, με αφορμή "κοινωνική αναταραχή" και "βίαια επεισόδια"!

   Ο πρόσφατος ξεσηκωμός στην Πλατεία Ταξίμ ήταν μια μικρή μόνο πρόβα!

   Και ένας Στρατηγός "Σίσι" δεν είναι δύσκολο να βρεθεί! Όπως στην Αίγυπτο...


ΟΙ ΞΑΦΝΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΕΪΤ ΝΤΙΠΑΡΤΜΕΝΤ
 1. Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ ξαφνικά ανακοίνωσε ότι έχει δώσει Εντολή εκκένωσης του Αμερικανικού Προξενείου στα Άδανα της Τουρκίας (!) από το μη απαραίτητο προσωπικό και τις οικογένειες των εκεί Διπλωματών! Κάτι που ενώ μοιάζει ίσως να σχετίζεται με τη Συρία, εν τούτοις δεν έχει σχέση, μια και τα Άδανα είναι τόσο μακριά όσο και η Κύπρος, για να υποτεθεί ότι μπορεί να υπάρξει "πυραυλική επίθεση". Και για την Κύπρο φυσικά και δεν υπάρχει σχετική εντολή... Παρά μόνο για την Αμερικανική Πρεσβεία στη Βηρυτό του Λιβάνου, που όντως είναι σε απόσταση αναπνοής από τα συριακά σύνορα.

   2. Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, με ξεχωριστή Ταξιδιωτική Οδηγία, καλεί τους Αμερικανούς πολίτες να αναβάλουν τα ταξίδια τους στην ΝΑ Τουρκία και όλους τους υπόλοιπους που διαμένουν ή πρόκειται να ταξιδέψουν στην υπόλοιπη Τουρκία να είναι σε επιφυλακή για ενδεχόμενη βία, να διατηρούν υψηλό επίπεδο επαγρύπνησης και να λάβουν μέτρα ασφαλείας!

   3. Επίσης  - και εδώ είναι το ζουμί - το Στέιτ Ντιπάρτμεντ καλεί τους Αμερικανούς της Τουρκίας να μην συμμετέχουν σε διαδηλώσεις και μεγάλες συγκεντρώσεις ακόμη και εάν είναι ειρηνικές, γιατί μπορεί να εξελιχθούν σε συγκρουσιακές και βίαιες!

   Γιατί; Πού ξέρουν ότι θα γίνουν ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ και ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ (τύπου Αιγύπτου) που θα ΕΞΕΛΙΧΘΟΥΝ ΣΕ ΒΙΑΙΕΣ;

   Τι δουλειά έχουν Διαδηλώσεις και Μεγάλες Συγκεντρώσεις  όταν υποτίθεται ότι μιλάμε για επίθεση στη Συρία; Την οποία επίσης υποτίθεται ότι θέλουν οι Τούρκοι;

   Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΣΕ "ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ"; Όχι για τη Συρία, αλλά για τον ίδιο πια και την Τουρκία;

   Γιατί ο "Αμπντούλ Φατάχ αλ Σίσι" ίσως κιόλας έρχεται...

  Ταγίπ, φυλάξου!

   ΣΠΑΕΙ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)