ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ!

ΣΠΑΕΙ
1

 Σκισμένη, με μια τρύπα στη μέση, προσβεβλημένη και καταπληγωμένη προβάλλεται σε γερμανική τηλεοπτική εκπομπή  η περήφανη Ελληνική Σημαία, που κατατρόπωσε κάποτε τους Ναζί και
ταπείνωσε ως νικήτρια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, το Βερολίνο των αλαζόνων!
 Ειδικότερα, σε διαφημιστικό αποψινής εκπομπής του TELE 5 της Γερμανίας, ο παρουσιαστής και ο αρχηγός του κόμματος των Ευρωσκεπτικιστών  (AfD - Εναλλακτική για τη Γερμανία) Μπερντ Λούκε, εμφανίζονται να κρατούν την σχισμένη Ελληνική Σημαία, με την οποία τυλίγεται τελικά ο Λούκε για να ζητήσει την έξοδο της Ελλάδας από το Ευρώ!
   Το AfD είναι ένα νέο Κόμμα, που πρεσβεύει την έξοδο της Γερμανίας από το Ευρώ και παρουσιάζει θεαματική άνοδο, που βρίσκεται αυτή τη στιγμή, λίγες μέρες πριν τις Εκλογές, στο 5%, δηλαδή στο όριο για να μπει στη Βουλή, κόβοντας έδρες από τη Μέρκελ ή αποκλείοντας τελικά τους Φιλελευθέρους συμμάχους της, με αποτέλεσμα καταιγιστικές εξελίξεις στη Γερμανία, την Ελλάδα και ίσως το ίδιο το ευρώ!
   

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

  1. Έχω κάνει μήνυση στην γερμανική αστυνομία, ο εισαγγελέας μου έστειλε κάποιες σελίδες που δικαιολογούσε αυτήν την ενέργεια !!!

    Το καταλαβαίνετε τι σας λέω??
    Έλληνες ελάτε εδώ άμα θέλετε να ακούσετε μία σοβαρή πρόταση !!!Η σελίδα μας είναι εδώ
    https://www.facebook.com/PatriotikoKinimaEllinon

    Και το βίντεο.
    https://www.youtube.com/watch?v=1OLYHTKKAQM

    Ο Πρόεδρος
    Γεωργίσης Αθανάσιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου