ΖΩΝΤΑΝΕΥΟΥΝ ΜΕ ΣΙΛΙΚΟΝΗ ΤΟΝ ΣΦΑΓΕΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!

ΣΠΑΕΙ
0

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - Τον τρομακτικό εφιάλτη της Γενοκτονίας του Μικρασιατικού Ελληνισμού Μουσταφά Κεμάλ "Ατατούρκ" ζωντανεύουν κυριολεκτικά με σιλικόνη, μέσα στο
Τουρκικό Προξενείο Θεσσαλονίκης, στο ανακαινισμένο λεγόμενο "σπίτι του Κεμάλ"!

   Ανάμεσα στις εργασίες ανακαίνισης και την μετατροπή του "σπιτιού" σε οργανωμένο  Μουσείο που θα αρχίσει να λειτουργεί μετά τις 16 Αυγούστου μετά από την εγκαινίαση του πιθανά από Νταβούτογλου και ίσως συνοδεία Μπουτάρη, τοποθετείται και το ολοζώντανο όπως δείχνει η φωτογραφία πιστό ομοίωμα από σιλικόνη του σφαγέα του Ελληνισμού Κεμάλ "Ατατούρκ", γεγονός που αποτελεί ολική πρόκληση, στη μνήμη εκατομμυρίων Ελλήνων και Αρμενίων ταυτόχρονα!


   Ο Κεμάλ Ατατούρκ είναι υπεύθυνος για την Γενοκτονία της Β' Φάσης του Ποντιακού Ελληνισμού και τη Γενοκτονία του υπόλοιπου Μικρασιατικού Ελληνισμού, μέχρι και την φοβερή καταστροφή και σφαγή στη Σμύρνη!

   Ο σύνολο της Γενοκτονίας του Μικρασιατικού Ελληνισμού (Πόντου και λοιπής Μ.Ασίας) υπολογίζεται σε παραπάνω από 1.500.000 Έλληνες, όση και η Γενοκτονία των Αρμενίων.
   Από τον αριθμό αυτό, ο Μουσταφά Κεμάλ, υπολογίζεται ότι ευθύνεται έμμεσα ή άμεσα για τη Γενοκτονία σχεδόν 1.000.000 Ελλήνων!

   Η κύρια δράση του ξεκινά στις 19 Μαΐου 1919, όταν αποβιβάζεται στη Σαμψούντα!


   ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΦΑΓΕΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ 
1. ΧΑΒΖΑ ΑΜΙΣΟΥ, 29 ΜΑΪΟΥ 1919 - Δέκα ημέρες μετά την αποβίβαση στη Σαμψούντα, γίνεται η συνάντηση του Κεμάλ, με τον αρχιδήμιο του Ελληνισμού Τοπάλ Οσμάν στη Χάβζα της Αμισού. Εκεί ο Κεμάλ στρατολογεί τον αδίστακτο χασάπη, λέγοντάς περιληπτικά, σύμφωνα με τον Τούρκο ιστοριογράφο Sener Cemal:

   Κεμάλ«Βλέπω ότι ήσουν φιλόπατρις από τα νεανικά σου χρόνια. Ακολουθείς ακόμη και τώρα τα ιδανικά που έθεσες από τότε. Πρέπει να παλέψουμε μέχρι να απελευθερωθεί η χώρα και να μη μείνει ούτε ένας εσωτερικός ή εξωτερικός εχθρός. Θα υπερασπιστείς τα χωριά και τις πόλεις της Mαύρης Θάλασσας. H συμμορία σου από μια ανοργάνωτη και ανεκπαίδευτη δύναμη θα γίνει ένα τάγμα. Διοικητής του τάγματος αυτού θα είσαι εσύ. Θα σου δώσουμε νέους και θρασείς αξιωματικούς.

   ...Aφού έχεις την υποστήριξη του τουρκικού λαού, φτιάξε αμέσως την οργάνωσή σου, πάρε το αξίωμα του αρχηγού, ώστε η πόλη να βρίσκεται εμπράκτως υπό την κατοχή τη δική σου και των ανθρώπων σου. Aντί να φύγεις εσύ και να πάρεις τα βουνά, ας φύγουν οι Πόντιοι και οι Pωμιοί. Mε την πάροδο του χρόνου και μόλις θα έχουμε ενδείξεις ότι παρανομούν θα τους καθαρίσουμε όλους»!

 Tοπάλ Oσμάν - «Mην ανησυχείτε καθόλου πασά μου! Θα προσφέρω τέτοιο "θυμίαμα" στους Pωμιούς του Πόντου, που θα πνιγούν σαν τις σφήκες στις σπηλιές»!

2. ΑΜΑΣΕΙΑ, ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 1919 - Όταν Ρώσος του Λένιν ζητά από τον Κεμάλ να πάρει το μέρος
των Μπολσεβίκων, τον ρωτά πώς θα κάνει έτσι την τουρκική ...επανάσταση χωρίς στρατό και όπλα και ο Κεμάλ απαντά αδίστακτα:

   "Έχω όπλο την αγχόνη"! 


3. ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1923Ο Κεμάλ "Ατατούρκ", στην Τουρκική Εθνοσυνέλευση και αφού ολοκληρώθηκε η Γενοκτονία, πληροφορεί με μεγάλη χαρά τον Τουρκισμό, για το μέγα κατόρθωμά του:

   «Επιτέλους, ξεριζώσαμε τους Έλληνες από τον Πόντο»!

4. ΓΟΥΙΝΣΤΟΝ ΤΣΩΡΤΣΙΛ - Ο ίδιος ο Γουίνστον Τσώρτσιλ που στα χρόνια της Γενοκτονίας διετέλεσε Υπουργός Πολέμου και μετέπειτα Πρωθυπουργός της Αγγλίας κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, γράφει στο βιβλίο του "The World Crisis" για τον Κεμάλ:

   «Ο Κεμάλ γιόρτασε τον θρίαμβό του με τη μεταβολή της Σμύρνης σε τέφρα και την τεράστια σφαγή τού εκεί χριστιανικού πληθυσμού»!


  ΤΟ ...ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ
  Το λεγόμενο "σπίτι του Κεμάλ" στη Θεσσαλονίκη, δεν είναι καθόλου το σπίτι του Κεμάλ, επειδή ο Κεμάλ γεννήθηκε και μεγάλωσε στο χωριό Χρυσαυγή Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, όπου έβοσκε αγελάδες και πρόβατα ως τα 8 του χρόνια, ενώ ο πατέρας του, ο Αλί Ριζά, κατά πάσα πιθανότητα ήταν ...Αλβανός...

  Ούτε λεγόταν "Ατατούρκ". Το "Ατατούρκ" του δόθηκε μετά σαν ...επιβράβευση από τον Τουρκισμό και σημαίνει "πατέρας των Τούρκων"...

   Το όνομά του ήταν Μουσταφά Κεμάλ... 

  Ο αδίστακτος σφαγέας του Ελληνισμού που ζωντανεύει προκλητικά σε "ζόμπι" από σιλικόνη μέσα στην καρδιά της Ελλάδας!

   Γιατί είναι σαν να βάζουν ομοίωμα του Χίτλερ μέσα σε Γερμανικό Προξενείο του Ισραήλ...

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)