ΕΘΝΙΚΗ ΑΤΙΜΩΣΗ: Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΣΦΑΓΕΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! Τι είπε ο Υφυπουργός! ΒΙΝΤΕΟ!

ΣΠΑΕΙ
0

  Εθνικό έγκλημα κατά της Μνήμης εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων που σφαγιάστηκαν από τις ορδές του Κεμάλ "Ατατούρκ" συνετελέστηκε το πρωί στη Θεσσαλονίκη, με τα επίσημα εγκαίνια του "Μουσείου" με το προκλητικό Άγαλμα του σφαγέα του Ελληνισμού!

   Η ίδια η "Ελληνική" Κυβέρνηση, δια του Υφυπουργού Εξωτερικών Άκη Γεροντόπουλου (που άλλα είχε δείξει στην Πολιτική Άνοιξη), εγκαινίασε μαζί με τον Τούρκο Υπουργό ...Πολιτισμού και Τουρισμού Ομέρ Τσελίκτο "Μουσείο" με το Άγαλμα - πρόκληση του Χίτλερ των Ποντίων, Μικρασιατών και Αρμενίων! 




  Το ΣΠΑΕΙ είχε πρώτο αποκαλύψει ότι έχει δημιουργηθεί το προσβλητικό για τον Ελληνισμό Άγαλμα σιλικόνης του "Ατατούρκ" και είναι έτοιμο να εγκαινιαστεί στη Θεσσαλονίκη, στο λεγόμενο "σπίτι" του Κεμάλ στο κτίριο του Τουρκικού Προξενείου Θεσσαλονίκης!

   Σήμερα το έγκλημα συνετελέστηκε, με την χειρότερη ατίμωση που μπορεί να υποστεί ένας λαός: να υμνεί το "σπίτι" και να "προσκυνά" το άγαλμα του σφαγέα του!

  Οι φωτογραφίες που μεταδίδουν τουρκικά ΜΜΕ είναι εξοργιστικές!

   Ο Έλληνας Υφυπουργός Εξωτερικών κόβει την κορδέλλα... Διαβάζει τη δράση του Κεμάλ στην Άγκυρα... κατά ποιανού άραγε;


   Φωτογραφίζεται μπροστά σε στήλη που αποκαλεί προκλητικά "Istanboul" την Κωνσταντινούπολη και σε επιγραφή που καταψευδώς αναφέρει ότι εκεί γεννήθηκε δήθεν ο Κεμάλ...

   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ON LINE ΤΟ ΕΚΤΕΝΕΣ ΑΦΙΕΡΩΜΑ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΤΣΩΡΤΣΙΛ, ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΣΠΑΕΙ, στις σελίδες 6 και 7 ΕΔΩ

   Στην ομιλία του μάλιστα ο Υφυπουργός Εξωτερικών ανέφερε τα εξής απίστευτα:
   «Θα ήθελα πρώτα απ’ όλα, να καλωσορίσω εκ μέρους της Ελληνικής Κυβέρνησης, τον Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκίας, τον κ. Ομέρ Τσελίκ στην Ελλάδα, με την ευκαιρία των εγκαινίων του ανακαινισμένου Μουσείου του Κεμάλ Ατατούρκ. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τον καθένα να γνωρίζει και να τιμά την ιστορία του και να προτρέπει και άλλους να την γνωρίσουν καλύτερα.
   Το Μουσείο του Κεμάλ Ατατούρκ έχει, πλέον, και μέσα από τις πρόσφατες εργασίες ανακαίνισης του, μετατραπεί σε ένα χώρο, όπου ο επισκέπτης μπορεί να έχει άμεση επαφή με τα στιγμιότυπα ζωής και ιστορίας που συνθέτουν την προσωπικότητα του θεμελιωτή του σύγχρονου τουρκικού κράτους.
   Ο Κεμάλ Ατατούρκ υπήρξε μια σημαντική ιστορική προσωπικότητα. Δεν θα πρωτοτυπήσω, ασφαλώς, αν αναφερθώ και σε έναν Έλληνα μεγάλο πολιτικό ηγέτη εκείνης της εποχής, τον Ελευθέριο Βενιζέλο.
   Η ύπαρξη στην Θεσσαλονίκη, την καρδιά της Μακεδονίας, ενός Μουσείου για τον Κεμάλ Ατατούρκ, ανοιχτού σε όλο το κοινό, είναι σήμερα δυνατή και για λόγους που σχετίζονται με το όραμα των δύο αυτών ηγετών.
   Ελπίζω το Μουσείο, μετά τις εργασίες ανακαίνισης που έχουν γίνει σε ένα ιστορικό κτίριο, να αποτελέσει πόλο έλξης επισκεπτών. Άλλωστε η Θεσσαλονίκη προσφέρεται για την καλύτερη κατανόηση της περιοχής των Βαλκανίων και της μακράς ιστορικής της διαδρομής».



ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)