ΣΥΣΚΕΨΗ "ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ" ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΕΘΝΟΦΡΟΥΡΑΣ!

ΣΠΑΕΙ
0

  Πικρές εξελίξεις για την Εθνική Άμυνα της Κύπρου μας φαίνεται πως έχουν ήδη δρομολογηθεί και ο Πρόεδρος Αναστασιάδης έχει καταλήξει σε συγκεκριμένες αποφάσεις, με δεδομένες τις πιέσεις των κοράκων της Τρόικας που ζητούν, όπως και στην Ελλάδα, περικοπές κάθε είδους και βάθους!

   Σύμφωνα με κυπριακά ΜΜΕ, συγκαλείται κιόλας την  Κυριακή "κεκλεισμένων των θυρών" σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στο σπίτι του Αναστασιάδη στο Τρόοδος, για να τους ανακοινώσει τα μέτρα "αναδιοργάνωσης" στην Άμυνα της Κύπρου μας, την οποία παρέσυρε στο χάος η προσφυγή Γιωργάκη στο ΔΝΤ και το κούρεμα των Ομολόγων μας που κατείχε υποστηρικτικά η Κύπρος, αντί για το κούρεμα των δανείων και των δόσεων του ΔΝΤ και της Γερμανίας!

   Δυστυχώς ακούγεται ακόμη και κλείσιμο Στρατοπέδων και μείωση θητείαςόταν ο Αττίλας είναι εκεί πάνοπλος και αδίστακτος με 40.000 Τουρκικό Στρατό Κατοχής και η Λευκωσία ετοιμάζεται να μπει στον "Συνεταιρισμό για την Ειρήνη" δηλαδή στον προθάλαμο του ...ΝΑΤΟ!

   Πρόσφατα άλλωστε ο Υπουργός Άμυνας της Κύπρου Φ. Φωτίου είχε τονίσει ότι στόχος πλέον είναι η δημιουργία ενός ευέλικτου και ημιεπαγγελματικού στρατού η απόσυρση πεπαλαιωμένων οπλικών συστημάτων, μέσων και πυρομαχικών, των οποίων η συντήρηση και διατήρηση σε ενεργό κατάσταση κρίνεται ασύμφορη και επικίνδυνη (π.χ. Βάση Μαρί), η προμήθεια νέων αμυντικών συστημάτων που όμως δεν θα επιβαρύνουν τους τωρινούς Προϋπολογισμούς και η διαφύλαξη της ΑΟΖ με συνεργασίες, αλλά και η παρασκευή από ιδιώτες του καθημερινού συσσιτίου  των Μονάδων και των Φυλακίων...

   Δεν έχει γίνει γνωστό ποια απάντηση θα δοθεί τελικά στη Ρωσία που ζήτησε χρήση της Αεροπορικής Βάσης "Ανδρέας Παπανδρέου" για τα πολεμικά της Αεροσκάφη...

   ΣΠΑΕΙ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)