ΙΣΡΑΗΛ: ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΡΙΑ ΣΤΗ ΛΙΘΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΕΑΝ ΜΑΣ ΡΙΞΕΙ ΧΗΜΙΚΑ!

ΣΠΑΕΙ
1

  Πανέτοιμο να εισβάλει στη Συρία είναι το Ισραήλ και να αποκόψει μια για πάντα τις γέφυρες Χεζμπολάχ Λιβάνου με Συρία και Ιράν, ενώ το 60% του πληθυσμού έχει προμηθευτεί μάσκες οξυγόνου και οι αντιπυραυλικές συστοιχίες έχουν ζώσει τις πόλεις!

   Μετά ή παράλληλα με την Αμερικανική Επίθεση στη Συρία, το Ισραήλ αναμένεται να πραγματοποιήσει Εισβολή  στη Συρία με την παραμικρή αφορμή, που δεν είναι δύσκολο ούτε να βρεθεί, ούτε να κατασκευαστεί, ώστε να αποτελέσει το "νομικό πρόσχημα"...


   Η Ισραηλινή Εισβολή θεωρείται βεβαία, γιατί αποτελεί μοναδική ευκαιρία να αποκοπούν οι γέφυρες Χεζμπολάχ του Λιβάνου, Συρίας και Ιράν που βρίσκεται από πίσω! Και το Ισραήλ δεν θα τη χάσει!

   Δεν αποκλείεται μάλιστα - εάν υπάρξει πρόκληση - και πυραυλική ή αεροπορική επίθεση σε θέσεις της Χεζμπολάχ στο Λίβανο!


   Ήδη το 60% του πληθυσμού έχει προμηθευτεί μάσκες οξυγόνου που έγιναν περιζήτητες σε βαθμό πανικού λόγω των χημικών της Συρίας, ενώ συστοιχίες των αντιπυραυλικών συστημάτων Iron Dome έχουν σχηματίζει θόλους προστασίας στις πόλεις!

   Πάντως, όπως τονίζει η ισραηλινή εφημερίδα Μααρίβ, εάν το Ισραήλ δεχθεί επίθεση με χημικά από τη Συρία, τότε θα επιτεθεί με όλες του τις δυνάμεις και θα γυρίσει τη Συρία πίσω "στη λίθινη εποχή"!

   Και αυτό τα λέει όλα!

   ΣΠΑΕΙ

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου