ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΙΚΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΠΟΥΤΙΝ!

ΣΠΑΕΙ
0

  Δηλητήριο για τον Πούτιν στάζουν εδώ και λίγη ώρα μερικά "μεγάλα" ΜΜΕ στην Ελλάδα, αποδίδοντας κακή πρόθεση στον Ρώσο Πρόεδρο απέναντι στη χώρα μας!


   Ο Πούτιν, μιλώντας σε σύσκεψη στο Ροστόφ, όπου έζησε μεγάλο μέρος της ζωής του ο Έλληνας Ομογενής Ιβάν Σαββίδης,  δεν δίστασε να βάλει πρώτα απ΄ όλα τη Ρωσία...


  Ωστόσο μερικά ΜΜΕ, προσπάθησαν να αποδώσουν κακή διάθεση Πούτιν προς την Ελλάδα, ενώ ο Πρόεδρος της Ρωσίας μιλούσε σε μια σύσκεψη για οικονομικά θέματα της Περιφέρειας Ροστόβ και είπε ό,τι λένε όλοι οι ξένοι ηγέτες στους επιχειρηματίες τους:"επενδύστε εδώ και όχι έξω":

 ΠΟΥΤΙΝ:  "Πρέπει να καταλάβω γιατί τόσο Ρώσοι όσο και ξένοι επενδυτές επενδύουν μεγάλα χρηματικά ποσά στο εξωτερικό, ακόμα και αν έχουν τη δυνατότητα να επενδύσουν εδώ.

   Ορισμένοι συνάδελφοι που είναι παρόντες, επενδύουν σε τοπικό
επίπεδο, αλλά δεν ξέρω αν κάποιος από εδώ επενδύει σημαντικούς πόρους στο εξωτερικό. Για παράδειγμα, έμεινα έκπληκτος όταν ανακάλυψα ότι μια σημαντική επένδυση έγινε πρόσφατα στην Ελλάδα.

    Η Ελλάδα είναι μια καλή χώρα, και αυτή με την οποία μοιραζόμαστε μια πνευματική συγγένεια, αλλά είμαστε όλοι σε επίγνωση των οικονομικών προβλημάτων εκεί. Παρ 'όλα αυτά, εάν ένας επενδυτής επιλέγει ένα τέτοιο προορισμό, εκείνον που έχει σαφώς σημαντικά προβλήματα, και προτιμά να επενδύσει εκεί, και όχι, ας πούμε, στην Περιφέρεια του Ροστόβ, τίθεται το ερώτημα: ποια είναι τα πλεονεκτήματα εκεί που δεν θα τα δούμε στις τοπικές επενδυτικές ευκαιρίες; Ίσως η ρίζα του προβλήματος έγκειται στο σε αυτό που οι επιχειρηματίες αναφέρουν ως συχνές αλλαγές στους κανόνες του παιχνιδιού; Ας συζητήσουμε το θέμα αυτό" πρότεινε ο Ρώσος Πρόεδρος.

   ΣΠΑΕΙ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)