ΧΟΝΤΡΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ: ΤΟ ΝΑΤΟ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ "ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ"!

ΣΠΑΕΙ
0

  Χοντρά γεγονότα ετοιμάζουν κάποιοι  μέσα στο ΝΑΤΟ, βάζοντας τη Συμμαχία, με δήλωση πριν λίγο του ίδιου του Γενικού Γραμματέα Άντερς Φο Ράσμουσεν, να καταδεικνύει - άγνωστο με ποια στοιχεία και χωρίς να τα παρουσιάζει - ως υπεύθυνο για την χημική επίθεση το καθεστώς Άσαντ, αλλά και το πλέον φοβερό, να δηλώνει ότι το ΝΑΤΟ θα προστατεύει τα σύνορα της Τουρκίας!

   Και το ερώτημα είναι ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ; 

   Η απάντηση μπορεί να ακουστεί μόνο σαν εφιάλτης: 
   
1. ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΡΙΑ: Ο γ.γ. του ΝΑΤΟ, αμέσως μετά τη Συνεδρίαση των Συμμάχων, δηλώνει ξεκάθαρα ότι τα σύνορα της Τουρκίας θα τα υπερασπιστεί  το ΝΑΤΟ! Δηλαδή εάν ένας πύραυλος πέσει στην πλευρά της Τουρκίας από την πλευρά της Συρίας, θα θεωρηθεί "επίθεση κατά του ΝΑΤΟ" και θα εισβάλει ο Τουρκικός Στρατός ως ΝΑΤΟΪΚΟΣ στη Συρία;

2. ΑΠΟ ΤΟ ΙΡΑΝ: Ο γ.γ. του ΝΑΤΟ, αποκαλεί τα σύνορα της Τουρκίας ως ΝΑ σύνορα του ΝΑΤΟ, λίγο πριν την έναρξη της Επίθεσης κατά της Συρίας! Δηλαδή εάν ένας πύραυλος πέσει έναν πόντο μέσα στα σύνορα της Τουρκίας, από την πλευρά του φιλοσυριακού (σιιτικού) Ιράν, τότε θα θεωρηθεί "επίθεση κατά του ΝΑΤΟ" και θα αρχίσει η περίφημη Εισβολή στο Ιράν (Περσία);

   Και μαζί  ο "Αρμαγεδδών" της ανθρωπότητας;

   Κάποιοι έχουν στον νου τους, χοντρά πράματα... ερήμην δυστυχώς των λαών και του ίδιου του Ομπάμα..

   Η δε Τουρκία τρίβει τα χέρια της και ο Νταβούτογλου έσπευσε στη Σαουδική Αραβία για να κανονίσουν από κοινού τη μοιρασιά των Εδαφών της Συρίας...

   Οι Τούρκοι θέλουν να εισβάλλουν από πάνω, η Σαουδική Αραβία μέσω Ιορδανίας από κάτω και το Ισραήλ είναι έτοιμο εν πλήρη επιφυλακή στα Υψώματα του Γκολάν και μαρσάρει ήδη τα άρματα...


Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Γ.Γ. ΤΟΥ ΝΑΤΟ
   "Το Βορειοατλαντικό Συμβούλιο έχει συζητήσει μόνο την κατάσταση στη Συρία και ειδικότερα την τρομακτική χρήση χημικών όπλων γύρω από τη Δαμασκό στις 21 Αυγούστου.

  Καταδικάζουμε με τον εντονότερο δυνατό τρόπο αυτές τις εξωφρενικές επιθέσεις, οι οποίες προκάλεσαν μεγάλες απώλειες σε ανθρώπινες ζωές.

  Οι Σύμμαχοι του ΝΑΤΟ εξέφρασαν την πλήρη υποστήριξή τους προς την εν εξελίξει έρευνα του ΟΗΕ. Λυπούνται επειδή  το συριακό καθεστώς δεν μπόρεσε να παράσχει άμεση και ασφαλή πρόσβαση στις επιθεωρητές των Ηνωμένων Εθνών στις θέσεις των επιθέσεων.

  Το συριακό καθεστώς διατηρεί την επιμέλεια των αποθεμάτων των χημικών όπλων. Οι πληροφορίες που διατίθενται από μια ευρεία ποικιλία πηγών δείχνουν το συριακό καθεστώς ως υπεύθυνο για τη χρήση χημικών όπλων σε αυτές τις επιθέσεις.

  Αυτό αποτελεί σαφή παραβίαση των μακροχρόνιων διεθνών κανόνων και πρακτικών.      Οποιαδήποτε χρήση αυτών των όπλων είναι απαράδεκτη και δεν μπορεί να μένει αναπάντητη. Οι υπεύθυνοι πρέπει να λογοδοτήσουν.

   Θεωρούμε ότι η χρήση χημικών όπλων ως απειλή για τη διεθνή ειρήνη και ασφάλεια.

  Θα συνεχίσουμε να διαβουλευόμαστε και να κρατούμε την κατάσταση στη Συρία υπό στενή επανεξέταση και το ΝΑΤΟ  συνεχίζει να συνδράμει την Τουρκία και προστατεύει τα νοτιο-ανατολικά σύνορα της Συμμαχίας"!

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΤΟ ΣΠΑΕΙ, ΠΟΥ ΣΠΑΕΙ ΤΟ ΓΡΙΦΟ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΡΑΣΜΟΥΣΕΝ Δείτε την τώρα

  ΣΠΑΕΙ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)