ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΧΡΗΣΗΣ ΧΗΜΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ! - ΣΕ ΜΑΖΙΚΗ ΦΥΓΗ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΕΞ΄ ΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ! ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ!

ΣΠΑΕΙ
0


   Βίντεο και φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο δείχνουν "επίθεση με χημικά
όπλα" του Άσαντ - όπως ισχυρίζονται οι Ισλαμιστές - που προκάλεσαν τον θάνατο 213 ανθρώπων, ανάμεσά τους γυναίκες ακόμη και μικρά παιδιά και βρέφη, στα ανατολικά της Δαμασκού!

  Η Συριακή Κυβέρνηση διαψεύδει την επίθεση, υποστηρίζοντας ότι είναι κατασκευασμένη για να αποπροσανατολίσει τους Επιθεωρητές του ΟΗΕ για τα Χημικά Όπλα, που βρίσκονται ήδη στη Δαμασκό! 

   Και το ερώτημα είναι: είναι άραγε τόσος ανόητος ο Άσαντ, ώστε τη στιγμή που κάλεσε τους Επιθεωρητές να ρίξει αυτός ο ίδιος χημικά όπλα εναντίον μάλιστα αμάχων; Ποιος θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο, που θα σήμαινε την αυτοκτονία του;

  Όπως και να έχει κάθε επίθεση σε αμάχους είναι καταδικαστέα και πολύ περισσότερο εάν χρησιμοποιούνται χημικά όπλα, που αποτελούν στυγερό έγκλημα κατά της ανθρωπότητας!

   Πάντως η πλευρά Άσαντ έχει υποβάλει εκθέσεις στον ΟΗΕ που καταδεικνύουν χρήση χημικών όπλων από Ισλαμιστές μαχητές Takfiri, εναντίον Σύριων πολιτών που πρόσκεινται στον Σύριο Πρόεδρο...


  Από την άλλη, οι φρικιαστικοί κυρίως αποκεφαλισμοί και σφαγές στα χωριά των Κούρδων της Αλ Νούσρα, της φανατικής Ισλαμικής Οργάνωσης "Ιερού Πολέμου" με παρανοϊκούς δολοφόνους από πολλά μέρη του φανατικού Ισλάμ και ανάμεσά τους Αλβανούς του UCK, οδηγεί σε μαζική φυγή τους Κουρδικούς πληθυσμούς προς το Ιρακινό Κουρδιστάν, ενώ στήνονται στρατόπεδα για χιλιάδες πρόσφυγες, που όμως δεν επαρκούν και οι ανάγκες για ψωμί και νερό, είναι πλέον τεράστιες!


   Η Ελλάδα οφείλει να στείλει άμεσα ανθρωπιστική βοήθεια, για να ανακουφίσει τους Κούρδους!


   Οι Κούρδοι του Ιράκ, που αποτελούν στην πραγματικότητα ένα πραγματικό Κουρδικό Κράτος, σκέφτονται πλέον σοβαρά το ενδεχόμενο να στείλουν Στρατό για να προστατέψει τους πληθυσμούς μέσα στη Συρία και με την ευκαιρία να απελευθερώσει το Συριακό Κουρδιστάν...

   Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και κερδισμένοι θα είναι οι τόσο βασανισμένοι και αδικημένοι Κούρδοι...

   ΣΠΑΕΙ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)