ΜΟΥΕΖΙΝΟΓΛΟΥ: Η ΘΡΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΕΝΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ - ΓΕΡΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ: ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ!

ΣΠΑΕΙ
0

   Σκληρή απάντηση έδωσε ο Γιατρός του Έβρου και Υφυπουργός Εξωτερικών στις προκλήσεις του Τούρκου Υπουργού Υγείας Μουεζίνογλου, ο οποίος χθες από το χωριό Ραγάδα της Ροδόπης, αποκάλεσε τη Θράκη "κομμένο
χέρι της Τουρκίας"!

  Ο Μεχμέτ Μουεζίνογλου Γιατρός επίσης στο επάγγελμα και Υπουργός Υγείας ταυτόχρονα της Τουρκίας, που γεννήθηκε το 1955 σε χωριό της ...Κομοτηνής, προέβη σε βαρύτατες προκλήσεις κατά της Ελλάδας, λέγοντας δημόσια:


    "Σήμερα βρισκόμαστε εδώ με πολλούς μας φίλους δημοσιογράφους που έχουν έρθει από Άγκυρα και Κωνσταντινούπολη. Όσο κι αν εδώ έχουμε ένα χέρι, ένα σκέλος κομμένο, την οδύνη αυτού του σκέλους την κλείνουμε στην καρδιά μας......Πρώτον είμαστε μέλη του τουρκικού έθνους. Δεύτερον είμαστε μουσουλμάνοι και μέλη της Ισλαμικής Κοινότητας. Αισθανόμαστε τιμή και περηφάνια που είμαστε Τούρκοι και μουσουλμάνοι». 

    Στις τουρκικές προκλήσεις απάντησε ο Υφυπουργός Εξωτερικών, Άκης Γεροντόπουλος, ο οποίος θυμίζουμε ότι το 1993 ήταν από εκείνους που έριξαν τον Μητσοτάκη για τη Μακεδονία μας:

"Ως Θρακιώτης θέλω να ξεκαθαρίσω πως την Ελληνικότητα της Θράκης κανένας δεν μπορεί να την αμφισβητήσει. Όσοι το κάνουν, να ξέρουν πως οι Έλληνες είναι έτοιμοι να τους κόψουν το χέρι"!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)