ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΣΤΗ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ ΓΙΑ ΠΑΥΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ, ΜΕ ΧΑΡΤΕΣ ΤΗΣ "ΑΛΥΤΡΩΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ"!

ΣΠΑΕΙ
0

 Προκλητική συγκέντρωση εκατοντάδων Σκοπιανών στη Μελβούρνη με σημαίες του Ήλιου της Βεργίνας και χάρτες με εδαφικές διεκδικήσεις, κατά της Συνθήκης του Βουκουρεστίου που "χώρισε" τη "Μακεδονία" την οποία διεκδικούν ως τον Όλυμπο, ενώ η Αθήνα κοιμάται και τολμά να παζαρεύει το ιερό Όνομα των Ελλήνων του Μεγάλου Αλεξάνδρου!

   Άλλη μια μεγάλη απόδειξη του βάθους και των στόχων των Σκοπιανών και της προπαγάνδας τους, του εφιάλτη που κρύβεται πίσω από τη διεκδίκηση του Ονόματος και που δεν είναι άλλος από το ίδιο το Έδαφος, με αδιαμφισβήτητα φωτογραφικά ντοκουμέντα!
   Η συγκέντρωση των Σκοπιανών με δεκάδες σημαίες με τον Ήλιο των αρχαίων Ελλήνων Βασιλέων της Μακεδονίας και με προκλητικούς χάρτες με τη Θεσσαλονίκη, το Άγιο Όρος, τη Θάσο και ολόκληρη σχεδόν τη Βόρεια Ελλάδα ως τον Όλυμπο, πρέπει επιτέλους να αφυπνίσει τον Ελληνισμό, πριν θρηνήσει και νέες "χαμένες πατρίδες"!

   Γιατί η κύρια αιτία της Συγκέντρωσης από Σκοπιανούς που κατέφθασαν στη Μελβούρνη από ολόκληρη την Αυστραλία, ήταν η δημόσια αμφισβήτηση της Συνθήκης του Βουκουρεστίου! Δηλαδή της Συνθήκης που καθόρισε τα Σύνορα στα Βαλκάνια πριν 100 ακριβώς χρόνια!

   Κάτι το οποίο γίνεται για πρώτα φορά και αποτελεί αναβάθμιση και κλιμάκωση του τρόπου και των μεθόδων του Σκοπιανισμού!

   Οι συγκεντρωμένοι, ενέκριναν Ψήφισμα το οποίο θα αποστείλουν σε ξένες Κυβερνήσεις, την Ε.Ε. και τον ΟΗΕ, ζητώντας την "αποκατάσταση των διωχθέντων της Αιγιακής Μακεδονίας" όπως την αποκαλούν, "τις περιουσίες και τα δικαιώματά τους", αλλά και την άμεση και άνευ όρων παύση των διαπραγματεύσεων για το Όνομα και την ένταξη των Σκοπίων στον ΟΗΕ και όλους τους Οργανισμούς υπό το μοναδικό όνομα "Δημοκρατίας Μακεδονίας" στα αγγλικά, όπως και της εθνότητας και γλώσσας σαν "Μακεδονικής" και πάλι στα αγγλικά και όχι στα σλαβικά!

   Αν η Αθήνα δώσει το Όνομα, δίνει αμέσως τα Σύνορα!

   Κάτι που αποτελεί εθνικό έγκλημα!

   Και το γιατί φαίνεται στις φωτογραφίες...


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)