ΕΚΤΑΚΤΟ - ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΤΟΥ ΟΗΕ! ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΦΟΥ ΠΗΡΑΝ ΔΕΙΓΜΑΤΑ! - ΣΥΡΙΑ: ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΤΟΝ ΟΗΕ!

ΣΠΑΕΙ
0
  Πυροβολισμούς από αγνώστους δέχθηκε το πρώτο αυτοκίνητο των Επιθεωρητών του ΟΗΕ, ενώ είχε υπάρξει σαφής Συμφωνία Κατάπαυσης του Πυρός ανάμεσα σε
Άσαντ και Ισλαμιστές για την ασφάλεια των Επιθεωρητών, με αποτέλεσμα η αποστολή να επιστρέφει τώρα πίσω στη Δαμασκό!
   Όπως μετέδωσε το BBC τα αυτοκίνητα δέχθηκαν πυρά ελευθέρων σκοπευτών, με αποτέλεσμα να χτυπηθεί το προπορευόμενο αυτοκίνητο!
   Το Reuters αναφέρει ότι το αυτοκίνητο χτυπήθηκε τόσο που δεν μπορεί να επισκευαστεί και πρέπει να αντικατασταθεί, όπως δήλωσαν αξιωματούχοι του ΟΗΕ.
   ΕΞΕΛΙΞΗ: Πριν λίγο το Συριακό Πρακτορείο Ειδήσεων ανέφερε ότι οι Ισλαμιστικές (τρομοκρατικές) ομάδες είναι εκείνες που άνοιξαν πυρ κατά των Επιθεωρητών, την ώρα που η αυτοκινητοπομπή του ΟΗΕ, υπό την προστασία των Στρατιωτών του Άσαντ, εισερχόταν στην al-Muadamiya!
  Οι Επιθεωρητές είχαν ξεκινήσει πριν λίγο να μεταβούν στα σημεία χημικών επιθέσεων, στα "κόκκινα σημεία" δηλαδή, καθώς ο Αμερικανός Πρόεδρος Ομπάμα είχε θέσει τυχόν χημική επίθεση σαν "κόκκινη γραμμή" της υπομονής των ΗΠΑ!
   Οι ερευνητές θα λάμβαναν δείγματα από ούρα και αίμα των κατοίκων για να διαπιστωθεί εάν όντως υπέστησαν χημική επίθεση. Αυτό όμως είναι το ένα. Το άλλο είναι το ποιος έκανε την επίθεση...
   ΑΝΑΝΕΩΣΗ: Σύμφωνα με το BBC και παρά την επίθεση, οι Επιθεωρητές κατάφεραν να πάρουν δείγματα από τη δυτική συνοικία της Muadhamiya και να μιλήσουν με κατοίκους, πριν επιστρέψουν στη Δαμασκό!
Τι μεταδίδει το CNN


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)