ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ "ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ" ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ! ΜΕ ΟΠΛΑ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!

ΣΠΑΕΙ
0

   Σε τελική αναμέτρηση οδεύουν οι εξελίξεις στην Αίγυπτο, με την σημερινή "πορεία εκατομμυρίων" στην οποία κάλεσαν τους Ισλαμιστές οι "Αδελφοί Μουσουλμάνοι" για σήμερα, καθώς όπως αναφέρουν "οι πρόσφατες εγκληματικές πράξεις έχουν ενισχύσει την αποφασιστικότητά μας να δοθεί ένα τέλος»!

   Η πορεία διαμαρτυρίας αναμένεται να είναι μαζική, αλλά θα πυροδοτήσει εκ νέου την αντίδραση της Κυβέρνησης, ενώ ο Υπουργός Εσωτερικών έδωσε ήδη σαφείς κανόνες εμπλοκής στην Αστυνομία, παρέχοντας δικαίωμα χρήσης πυρών κατά βούληση, σε περίπτωση που δεχθούν επιθέσεις είτε Αστυνομικοί κινδυνεύσουν είτε Δημόσια Κτίρια!

   Η Κυβέρνηση, την οποία υποστηρίζει ο Στρατός, κάνει λόγο για "τρομοκρατικές ενέργειες" και αναφέρει ότι βρίσκεται σε εξέλιξη «ένα εγκληματικό σχέδιο για να καταστραφούν οι πυλώνες του Αιγυπτιακού Κράτους»!

   Εν τω μεταξύ χλιαρή και γενικόλογη είναι η αντίδραση του Συμβουλίου Ασφαλείας και του ίδιου του Ομπάμα, επειδή οι ΗΠΑ έχουν κυριολεκτικά μετανιώσει για την σύμπλευσή τους με την ισλαμική αντιπολίτευση της Συρίας, μετά τις σφαγές και αποκεφαλισμούς που έγιναν εκεί και φοβούμενες να μην συμβούν παρόμοια στην Αίγυπτο, προτιμούν τα παρόντα καθεστώτα... Γιατί εκτός των άλλων, όπου αναλάβουν Ισλαμιστές και μάλιστα φανατικοί, αργά ή γρήγορα θα στραφούν κατά του Ισραήλ και της Δύσης.

   Η Άγκυρα ανακάλεσε τον Πρεσβευτή της από το Κάιρο και η Αίγυπτος έκανε ήδη το αντίστοιχο!

   Μετά την οδηγία εκκένωσης του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τους Αμερικανούς, Ταξιδιωτική Οδηγία εξέδωσε και η Γερμανία, ζητώντας να ακυρώσουν οι Γερμανοί την επίσκεψή της στην χώρα των Πυραμίδων.

   Μέσα σε όλη αυτή την αναταραχή, μόνο σίγουρο λιμάνι είναι η Ελλάδα, της οποίας ο ενώ ο λαός υποφέρει, εν τούτοις με μεγάλη σοφία και καρτερία δεν στρέφεται σε "σκληρές λύσεις", για να μην οδηγηθεί η χώρα σε χάος και σε "εμφύλιο", οπότε η καταστροφή θα είναι απόλυτη, αλλά προτιμά τον δημοκρατικό και φιλειρηνικό τροπο, που θα φέρει σύντομα αποτέλεσμα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)