Η ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΠΗΓΕ ΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΣΑΝΤ! ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΑΛΟΣ

ΣΠΑΕΙ
0

 Όπως μετέδωσε κατ΄ αποκλειστικότητα το Reuters, η Σαουδική Αραβία προσπάθησε να εξαγοράσει την Ρωσική υποστήριξη στον Άσαντ της Συρίας με δισεκατομμύρια πετροδολάρια!

  Η Σαουδική Αραβία μέσω του Πρίγκιπα Bandar bin Sultan που συναντήθηκε με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν επί 4 ώρες στη Μόσχα την περασμένη εβδομάδα, προέβαλε την αγορά Ρωσικού Πολεμικού Υλικού, ανάμεσά τους και τα ρωσικά T-90 άρματα μάχης και τουλάχιστον 100 επιθετικά ελικόπτερα, αξίας 15 δισ. (!) προκειμένου η Ρωσία να άρει την υποστήριξή της στον Πρόεδρο Άσαντ και να μην μπλοκάρει τα σχετικά Ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας εναντίον του!


   Η Σαουδική Αραβία προσέφερε ακόμη ρητή διαβεβαίωση στους Ρώσους ότι το Φυσικό Αέριο του Περσικού Κόλπου δεν θα απειλήσει την ηγεμονική θέση του ρωσικού αερίου ως βασικού προμηθευτή της Ευρώπης!

   Η Σαουδική Αραβία, χώρα της Μέκκας, εκπροσωπεί το σκληρό Ισλάμ, καθώς είναι Σουνίτες Μουσουλμάνοι (αντίθετα από το Ιράν που είναι Σιίτες) οι οποίοι υποστηρίζουν τη Συριακή "Αντιπολίτευση" και τελικά τον "Ιερό Πόλεμο", που διαπράττει συνεχώς σφαγές και ανθρωποθυσίες στον ..."Αλλάχ"...

   Δυστυχώς, δεν είναι βέβαιο εάν η Ρωσία αρνήθηκε την γιγάντια πρόταση... καθώς "είναι πολλά τα λεφτά"...

ΣΠΑΕΙ
εξ/ακολουθήστε 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)