"ΘΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ"! - ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΙ! - ΓΡΑΒΑΤΕΣ "ΔΑΓΚΩΝΟΥΝ" ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ!

ΣΠΑΕΙ
1

   Εκτός εαυτού είναι κυρίως οι Καραμανλικοί Βουλευτές της ΝΔ, έτοιμοι να τα γκρεμίσουν όλα, αγανακτισμένοι την τυφλή υποτέλεια της ΝΔ στην Τρόικα και τον κατήφορο της συγκυβέρνησης με το ένοχο ΠΑΣΟΚ Γιωργάκη - Βαγγελάκη που κατέστρεψε τη χώρα παίρνοντας με ψέμματα τις Εκλογές του 2009 και στέλνοντας με αλλοιωμένα στοιχεία την Ελλάδα προμελετημένα στη λαιμητόμο του ΔΝΤ και όπως δηλώνουν πλέον ανοιχτά και δημόσια "θα ρίξουν την Κυβέρνηση"!

   Αυτή ακριβώς την απειλή εξαπέλυσε σήμερα ευθέως ο Βουλευτής ΝΔ Καβάλας, Αντιπρόεδρος της Βουλής και Υπουργός Μακεδονίας - Θράκης του Καραμανλή, Γιώργος Καλαντζής, σε συνέντευξή του στον Alpha 989, λέγοντας πως «αν καταργήσουμε άκριτα τον πλειστηριασμό σε πρώτη κατοικία θα πέσει η κυβέρνηση»!

   
"Η ΜΟΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ"

   Στο Μαξίμου με όλο αυτό το κλίμα ανταρσίας "δαγκώνουν" κυριολεκτικά "γραβάτες", επειδή η ΝΔ δεν είναι πλειοψηφία στη Βουλή και είναι αναγκασμένοι να εξαρτώνται και από τον τελευταίο Βουλευτή τους πλέον, ο οποίος "άμα τα πάρει" μπορεί να ρίξει όλο το οικοδόμημα και να συμπαρασύρει και άλλους Βουλευτές, που "δυστυχώς" θα φαντάξουν και "ήρωες" στα μάτια του αγανακτισμένου λαού! 



Η "ΠΡΟΦΗΤΙΚΗ" ΟΜΙΛΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ...


ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΣ

   Η εφημερίδα του ΣΠΑΕΙ είχε πρόσφατα αποκαλύψει ότι υπάρχουν 100 Βουλευτές - "κομάντος", έτοιμοι να φέρουν τον Καραμανλή, τον οποίο ζητάει ολοένα και περισσότερο ο κόσμος από όλες τις αποχρώσεις και αυτό το εισπράττουν πρώτοι οι Βουλευτές, που πολιορκούν κυριολεκτικά το γραφείο του πρώην και μέλλοντος Πρωθυπουργού σε κάθε ευκαιρία!

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

  1. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΤΣΙ ΓΑΒΓΙΖΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΛΑΚΙΖΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ !! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΙΣΩΣ ΠΕΣΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ !!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΟΥΜΕ ΟΜΑΔΙΚΩΣ ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΑΣΩΤΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου