ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: ΙΣΛΑΜΙΚΟΣ Ο ΠΥΡΑΥΛΟΣ ΜΕ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Η ΡΩΣΙΑ! ΡΙΧΤΗΚΕ ΜΟΛΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΥΡΙΑΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΜΕ ...ΡΩΣΙΚΑ ΟΠΛΑ! ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ!

ΣΠΑΕΙ
0

  Ραγδαίες και δραματικές είναι οι εξελίξεις που προσπαθούν να παρασύρουν αυτή τη στιγμή τον Πρόεδρο Ομπάμα να διατάξει επέμβαση στη Συρία, μαζί με Αγγλία και Γαλλία!

  Η Ρωσία καταγγέλλει ότι τα χημικά που σκόρπισαν στον θάνατο σε δεκάδες ανθρώπους ανάμεσά τους παιδιά και βρέφη, προέρχονται από πύραυλο που εκτοξεύθηκε από τις θέσεις που κατέχουν οι αντάρτες!

 Συγκεκριμένα,  ο επίσημος εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ της Ρωσικής Ομοσπονδίας Αλεξάντρ Λουκασέβιτς δήλωσε σήμερα:

"Πύραυλος με χημική δηλητηριώδη ουσία εκτοξεύτηκε κατά των ανατολικών προαστείων της Δαμασκού από θέσεις κατειλημμένες από τους μαχητές!

Όλα αυτά μοιάζουν πολύ με προσπάθειες να δημιουργήσουν πάση θυσία ένα πρόσχημα ώστε να προβληθούν απαιτήσεις προς το ΣΑ του ΟΗΕ να πάρει την πλευρά των αντιπάλων του καθεστώτος και με αυτό τον τρόπο να στερήσουν τις πιθανότητες να πραγματοποιηθεί η Διάσκεψη της Γενεύης, για την προετοιμασία της οποίας στις 28 Αυγούστου έχει προγραμματιστεί μια συνάντηση των Ρώσων και των Αμερικανών εμπειρογνωμόνων»!
   Εν τω μεταξύ τα ξένα ΜΜΕ μεταδίδουν συνεχώς εικόνες συγκλονίζοντας την κοινή γνώμη, γιατί πράγματι είναι συγκλονιστικό το θέαμα, ενώ συνεδριάζει ήδη εκτάκτως το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, για τη δραματική τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα στη Συρία.

  Όπως γράψαμε όμως και το πρωί, είναι δύσκολο κανείς να πιστέψει ότι ο Άσαντ θα έκανε τόσο χονδροειδές λάθος και μάλιστα δίπλα στη Δαμασκό, όπου βρίσκονται ήδη επιθεωρητές του ΟΗΕ για να ελέγξουν για χημικά όπλα! Μόνο ένας που θα ήθελε να αυτοκτονήσει θα έκανε κάτι τέτοιο...

   550 ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ 
ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ
  Η εξήγηση ίσως βρίσκεται σε μια συνταρακτική αποκάλυψη των Ισραηλινών της DEBKA, που αποκαλύπτουν ότι 250 Αντάρτες της Αντιπολίτευσης που εκπαιδεύτηκαν από τους ίδιους τους Αμερικάνους στην Ιορδανία, έχουν εισβάλει οργανωμένα στη Συρία το Σάββατο 17 του Αυγούστου, οπλισμένοι με όπλα ρωσικής προέλευσης, που παρέχονται από τις ΗΠΑ και τη Σαουδική Αραβία!

   Μια δεύτερη ομάδα 300 μαχητές πέρασαν στη Συρία από την Ιορδανία τη Δευτέρα 19 Αυγούστου, ενώ πρόσθετες δυνάμεις ανταρτών βρίσκονται έτοιμοι στην Ιορδανία για να περάσουν και αυτές στην Συρία!

   Η επίθεση των εκπαιδευμένων από τους Αμερικάνους Ισλαμιστών Ανταρτών (που δεν έχουν όμως σχέση με την εγκληματική Αλ Νούσρα) ξεκίνησε λίγο μετά την επίσκεψη του Στρατηγού Martin Dempsey στην Ιορδανία, όπου εγκαινιάστηκε η υπόγεια αίθουσα του πολέμου των ΗΠΑ κοντά στο Αμμάν, που έχει και τη διοίκηση των επιχειρήσεων στη Συρία!

  Όλα αυτά επομένως δείχνουν πως είμαστε στα πρόθυρα ευθείας Αμερικανικής Επέμβασης στη Συρία, που για να την αποφασίσουν οι πολιτικοί, θέλουν ένα συνταρακτικό γεγονός, όπως τα χημικά...

   Είναι άραγε τυχαίο, ότι ο πύραυλος ρίχτηκε από τις θέσεις των ανταρτών;

  Είναι άραγε τυχαίο, ότι ρίχτηκε λίγες μόνον μέρες από τη στιγμή που εισέβαλαν στη Συρία οι εκπαιδευμένοι από τους Αμερικανούς "αντάρτες"; 

   Σημειώνουμε πως οι Αμερικάνοι επί Μπους είχαν εκπαιδεύσει Αλβανούς Αντάρτες του UCK και άρα έχουν προηγούμενο...

   Και δεύτερον, πως τέτοιες δουλειές όπως οι προβοκάτσιες (αν όντως έχει συμβεί) συνηθισμένες στον κόσμο των μυστικών υπηρεσιών κάθε είδους, είναι πάντα "κλειστές" και ποτέ δεν φθάνουν στον Πρόεδρο των ΗΠΑ... Ο Ομπάμα είναι όντως εντελώς αμέτοχος!

   Τρίτον, όπως δεν ήταν ανόητος ο Άσαντ να ρίξει χημικά με τους Επιθεωρητές του ΟΗΕ επιτόπου, άλλο τόσο δεν ήταν ανόητοι και εκείνοι που το έκαναν, καθώς εάν είναι οργανωμένη προβοκάτσια, σίγουρα έχει σχεδιαστεί και το επόμενο βήμα, που δεν θα είναι άλλο από την "εύρεση ενοχοποιητικών αποδείξεων κατά του Άσαντ" ...επιτόπου, από κάποιον Επιθεωρητή του ΟΗΕ...

   ΣΠΑΕΙ

  

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)