ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΓΙΟΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΖΟΥΓΚΑ ΤΟΥ ΒΙΕΤΝΑΜ! Φωτογραφίες

ΣΠΑΕΙ
0

 Από τον καιρό του Πολέμου του Βιετνάμ είχαν χαθεί στo πυκνό και άγριο σαν ζούγκλα βιετνεμέζικο δάσος ένας πατέρας με το γιο του, όπου ζούσαν σε πρωτόγονες συνθήκες επί 40 ολόκληρα χρόνια, καταφέρνοντας ωστόσο να επιβιώσουν, ξεπερνώντας κάθε ανθρώπινο μέτρο, σενάριο και φαντασία!

   Όταν δύο βόμβες έπεσαν στο σπίτι της οικογένειας, σκοτώνοντας δυο παιδιά και τη μητέρα, ο πατέρας που υπηρετούσε στο στρατό άρπαξε το άλλο παιδί και έτρεξε μέσα στο δάσος- ζούγκλα, από όπου δεν βγήκε για 40 ολόκληρα χρόνια!

   Οι δύο Βιετναμέζοι έκαναν πραγματικότητα την ιστορία του "Ταρζάν" καταφέροντας να ζουν στις πλέον σκληρές συνθήκες από φρούτα του δάσους και κυνήγι, ενώ ζούσαν επάνω σε ένας είδος δεντρόσπιτου για τον φόβο των άγριων ζώων!
   Για να αντέχουν τις συνθήκες του κρύου χειμώνα είχαν φύλλα καπνού και ρούχα από δέρμα ζώων!

   Τα εργαλεία τους ήταν πρωτόγονα, με την έννοια ότι φτιάχτηκαν από τα περιορισμένα υλικά που είχαν στη διάθεσή τους, αλλά αποδείχτηκαν πολύ λειτουργικά.

   Χωρίς κινητό, χωρίς λάπτοπ, χωρίς καμμία απολύτως τεχνολογική ή απλώς υλική άνεση και πολυτέλεια, επιβίωσαν έχοντας ο έναν τον άλλον σε συνθήκες απόλυτης απομόνωσης από τον υπόλοιπο κόσμο, που όμως δεν έδειξε πως καλυτέρεψε και πολύ...

   Ο 41 χρονος σήμερα γιος Ho Van Lang βρέθηκε  όπως τον δείχνει η πρώτη φωτογραφία, χωρίς να μπορεί να συνεννοηθεί γλωσσικά, γνωρίζοντας πολύ λίγες λέξεις, καθώς το μόνο σχολείο που γνώρισε ήταν η άγρια ζούγκλα
  Ο 82χρονος πια πατέρας Ho Van Thanh βρέθηκε να είναι άρρωστος και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου τον περιποιούνται παλαιοί συγγενείς του από το χωριό.

   Η αποστολή διάσωσης χρειάστηκε πάνω από 4 ώρες, σκαρφαλώνοντας απότομες ανηφόρες και περνώντας πολλά ποτάμια, για να καταφέρει να φτάσει στο δεντρόσπιτο με το μυστικό 40 ολόκληρων χρόνων...
Φωτο vn


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)