ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΕΚΑΨΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 40 ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΚΟΠΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ!

ΣΠΑΕΙ
0

   Φρίκη προκαλεί η άλλη πλευρά του νομίσματος της εμφύλιας σύγκρουσης στην Αίγυπτο, ανάμεσα στον μετριοπαθή Αιγυπτιακό Στρατό και την "Αδελφότητα Μουσουλμάνων", αφού όπως αναφέρουν ξένα ΜΜΕ επικαλούμενα καταγγελίες των Κοπτών, τουλάχιστον 40 χριστιανικοί κοπτικοί Ναοί έχουν καεί από τους ακραίους Ισλαμιστές!

   Μόνο στην πόλη Μίνια, αναφέρονται επιθέσεις σε 11 τέτοιους Ναούς, οι οποίες ξεκίνησαν από την επόμενη στιγμή της ανατροπής του Φιλοϊσλαμιστή Προέδρου Μόρσι, ενώ δεν λείπουν τοπικοί διωγμοί, δολοφονίες, ακόμη και αποκεφαλισμοί Χριστιανών Κοπτών από τους φανατικούς Μουσουλμάνους!

   Αφορμή αποτελεί η υποστήριξη των Κοπτών προς τον Στρατό, που αποτελεί το μόνο καταφύγιό τους, αφού έχουν να θυμούνται διώξεις, τρόμους και διωγμούς χρόνων, καθώς αποτελούν μόνο το 10% των συνολικά 84 εκατομμυρίων Αιγυπτίων...

   Τα δεινά τους άρχισαν όταν αποκόπηκαν από την Ορθόδοξη Εκκλησία και το Βυζάντιο, ακολουθώντας την Αίρεση του Μονοφυσιτισμού, δεχόμενοι πλανεμένα μόνο την θεία και όχι και την ανθρώπινη ταυτόχρονα φύση του Χριστού, κάτι που έχει καταδικάσει η Δ΄ Οικουμενική Σύνοδος το 451 μ.Χ., με επικύρωση της Αλήθειας από το γνωστό θαύμα της τόσο αγαπημένης του Γέροντος Παϊσίου, Αγίας Μεγαλομάρτυρος Ευφημίας της Χαλκηδόνας, επί του στήθους του άφθαρου λειψάνου της οποίας τοποθέτησαν οι πατέρες τους δύο τόμους, τον μεν ένα με το Ορθόδοξο Δόγμα και τον δε άλλο με το Μονοφυσιτικό και ενώπιον και των μεν και των δε, κλείδωσαν την λειψανοθήκη. Όταν την ξανάνοιξαν παρουσία και πάλι όλων, είδαν την Αγία να κρατά τον Ορθόδοξο Τόμο στα χέρια της, ενώ ο ο δε Αιρετικός τόμος να βρίσκεται στα πόδια της!
   

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)