ΑΝΟΙΞΕ Η ΡΩΣΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΑΕΡΟΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗΣ "MAKS 2013"! Φωτογραφίες - Βίντεο

ΣΠΑΕΙ
0

   Στην πόλη Ζουκόφσκι στα περίχωρα της Μόσχας εγκαινιάστηκε η Διεθνής Αεροδιαστημική Έκθεση MAKS 2013, η πιο σημαντική στον κόσμο, με εντυπωσιακά εκθέματα και ζωντανές αεροπορικές επιδείξεις!

  Πρόκειται για την 11η Διεθνή Αεροπορική – Διαστημική Έκθεση  "MAKS 2013" που εντυπωσιάζει ήδη με το ξεκίνημα και την μεγάλη συμμετοχή εκθετών, πάνω από 1.000 εταιρείες από σαράντα τρεις χώρες του κόσμου!

 Μεγάλη  είναι η συμμετοχή κατασκευαστών αεροσκαφών όπως η Bombardier, Cessna, Dassault Aviation και πολλών άλλων.

   Πολύ σημαντική όμως είναι και η εκπροσώπηση της Κίνας, ενώ οι Κινέζοι πιλότοι θα κάνουν επίδειξη με αεροσκάφη J-10, που είναι δικής τους κατασκευής, αλλά με ρωσικούς  κινητήρες!

 Έτσι παράλληλα  οι επισκέπτες θα μπορέσουν να εκτιμήσουν την τεχνική των πτητικών ομάδων επίδειξης και από τη Ρωσία, παρακολουθώντας τις ομάδες «Ρωσικά παλικάρια», «Γεράκια της Ρωσίας» και «Βέλη» σε μαχητικά καταδιωκτικά, ενώ η ομάδα ελικοπτέρων «Χρυσαετοί» για πρώτη φορά θα εμφανιστεί με τα ελικόπτερα Mi-28Η

Σημείο αναφοράς του προγράμματος θα είναι η εμφάνιση της ομάδας των νέων ρωσικών καταδιωκτικών πέμπτης γενιάς ΤΑ-50. Αναμένεται ότι τα νέα αεροσκάφη θα δείξουν τις δυνατότητές τους για μεγάλους ελιγμούς σε χαμηλό ύψος! (βίντεο)





ΣΠΑΕΙ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)