"ΤΣΑΝΤΙΑ" ΤΖΑΚΡΗ ΣΕ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ! - ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ!

ΣΠΑΕΙ
1

   Βαριά "τσαντιά" κατέβασε η Βουλευτής Πέλλας του ΠΑΣΟΚ (;) Θεοδώρα Τζάκρη στην Συγκυβέρνηση, όχι μόνο από την άρνησή της να ψηφίζει την τροπολογία για την ΕΥΔΑΠ, όπου δήλωσε "παρούσα" διαπράττοντας "ανταρσία", αλλά κυρίως από τις σκληρές και πρωτοφανείς δηλώσεις που έκανε μετά κατά του ίδιου του Σαμαρά και της Συγκυβέρνησης κατηγορώντας την για ξεπούλημα της χώρας, τονίζοντας:

 «Η σημερινή μου στάση είναι η αυτονόητη απάντηση των προοδευτικών δυνάμεων που έχουν υποχρέωση να αποτρέψουν το ξεπούλημα της χώρας στο οποίο έχει επιδοθεί ο κ. Σαμαράς, βαφτίζοντάς το success story. Σε ότι με αφορά ο μόνος γνώμονας των αποφάσεών μου είναι το μακροπρόθεσμο συμφέρον του ελληνικού λαού. Η ψήφος μου είναι ακόμη ένα σαφές μήνυμα προς την τρόικα ότι δεν ξεπουλάμε, δεν χαρίζουμε την περιουσία του ελληνικού λαού και τις φοβερές "αναπτυξιακές" ιδέες τους να τις εφαρμόσουν πρώτα στις δικές τους χώρες». 

   Η μη διαγραφή της από το ΠΑΣΟΚ για τα σκληρά και αληθινά λόγια της, αποτελεί ένδειξη μεγάλης αδυναμίας και αχίλλειο πλέον πτέρνα της Συγκυβέρνησης, που προτίμησε και να φάει την "τσαντιά" και να μη μιλήσει...

   Αυτονόητο είναι πως η κα Τζάκρη δέχτηκε κατόπιν τεκτονικές πιέσεις για να ανασκευάσει, αλλά εν τούτοις η νεώτερη ανακοίνωσή της, στηρίζει την αρχική:

   «Η συζήτηση στη Βουλή που αφορούσε και στην τροπολογία για την ΕΥΔΑΠ όπου είχα γραφτεί για να μιλήσω, διεκόπη λόγω της διεξαγωγής ονομαστικής ψηφοφορίας. Διαφωνώ με τους όρους τους οποίους πραγματοποιείται η συγκεκριμένη αποκρατικοποίηση και γι' αυτό το λόγο ψήφισα "παρούσα"»...

   Το άλλο περιστατικό βαθέου ρήγματος στη Συγκυβέρνηση, αποτελεί η καθαρή προειδοποίηση του Βουλευτή Κοζάνης ΠΑΣΟΚ (;) Πάρι Κουκουλούπουλου ότι δεν θα περάσει από τη Βουλή τροπολογία για απελευθέρωση πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας που ζητά η ανθρωποφάγος Τρόικα:

   «Πρέπει να κατανοήσουν οι ξεκούραστοι τεχνοκράτες ότι κανένας πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας δεν γίνει αποδεκτός από αυτή την Βουλή»!..

ΣΠΑΕΙ
εξ/ακολουθήστε 

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου