ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΚΑΝΕΙ "ΑΓΡΑ ΠΕΛΑΤΩΝ" ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ ΕΞΟΡΓΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ!

ΣΠΑΕΙ
0


   Επωφελούμενη από την κρίση ανοησίας που υπάρχει στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα να μειώνεται το ΑΕΠ και να αυξάνεται το Χρέος (!), Τουρκικό Ιδιωτικό Νοσοκομείο διαφημίζει ολόκληρο κατάλογο φθηνών εξετάσεων στη Λέσβο μας, αρκεί να περάσει κανείς απέναντι και να πάει στην ...Τουρκία!
   "Εδρεμίτ Κιορφέζ" ονομάζεται η Τουρκική Μονάδα, που κανονίζει όλο το ταξίδι των Ελλήνων της ...Ευρωπαϊκής Ένωσης, που πίστευαν επί χρόνια αφελώς στο παραμύθι της Δύσης και τώρα κινδυνεύουν να πέσουν στα ...δόντια της Ανατολής...
   Στη Λέσβο όπου μπήκαν και διαφημιστικές καταχωρήσεις, η κοινή γνώμη είναι ανάστατη και οι διαμαρτυρίες πολιτών αλλά και γιατρών δίνουν και παίρνουν, επειδή η Ελλάδα αυτοκαταστρέφεται!
   Πολλοί μάλιστα αναφέρονται στην Τουρκική Κλινική, χωρίς να μπαίνουν στον κόπο να καταλάβουν τι είναι αυτή η λέξη "Εδρεμίτ"... που δεν είναι άλλη από την αρχαία ελληνική πόλη ΑΔΡΑΜΥΤΙΟ, στη Μικρασία, απέναντι από τη Λέσβο!
   Από το Αδραμύτιο, το όνομα του οποίου διατηρεί η Ιωνική Γη, αλλά όχι και η νεοελληνική μνήμη, καταγόταν και ο Αυτοκράτορας Θεοδόσιος Γ΄!
   Το Αδραμύτιο έζησε και αυτό τη φρίκη της  Μικρασιατικής Καταστροφής και των τουρκικών σφαγών... πράγματα που δεν δείχνουν  όμως τα τουρκικά σήριαλ...
   Και η Αθήνα κοιμάται... στο κλουβί της Τρόικας...
   Αλλά κάποιος πρέπει να "ΣΠΑΕΙ" επιτέλους τα σίδερα...

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)