ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΕΡΙΞΕ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ Ο ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ, ΓΙΑ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

ΣΠΑΕΙ
0


  "Ατομική βόμβα" έριξε πριν λίγο στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, καταγγέλοντας την Γερμανία για Δικτατορία του Ευρώ, όπου κανείς δεν μπορεί να μιλήσει εναντίον του, και ζήτησε ευθέως την Ολική Διαγραφή του Ελληνικού Χρέους, με Όπλο την απειλή Στάσης Πληρωμών των Δανείων της Χώρας! Κάτι που θα έπρεπε να είναι αυτονόητο μεν, αλλά αδιανόητο δε για Κόμματα που θέλουν να πάρουν την ...Εξουσία... και την αναγνώριση των Εταίρων...

  "Έχει επιβληθεί η δικτατορία του ευρώ, τόνισε. Το να μη φύγει η χώρα από το ευρώ. Την έχει επιβάλει η Γερμανία, οι Ευρωπαίοι Τραπεζίτες μέσω της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και το διεθνές κεφάλαιο μέσω του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου».
   «Μετά από τρία χρόνια μνημονιακής λεηλασίας, δεν είναι δυνατό να επιβάλλεται η ατζέντα της συζήτησης από την τρόικα, και να έχουμε ανεχθεί αυτήν την απαγόρευση. Να μην έχουμε ανοίξει καμία συζήτηση για το ευρώ και όποιος τολμά να πει μία κουβέντα να αντιμετωπίζεται ως ευρωσκεπτικιστής και αντιευρωπαϊκός, λες και η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι μόνο η ΟΝΕ του Μάαστριχτ».
 Και υπογράμμισε πως «δεν μιλάμε για διαγραφή μέρους του χρέους, αλλά για διαγραφή όλου του χρέους. Έχουμε όπλο για να το κάνουμε, την στάση πληρωμών καθαρά και ξάστερα......Δεν είναι δρόμος τυχοδιωκτικός, ή χάιδεμα αυτιών, είναι ο δρόμος για να περάσουμε απέναντι. Όχι εύκολα, πολύ δύσκολα, με πόνο και θυσίες, γιατί αυτός που πορευόμαστε είναι φαύλος κύκλος χωρίς τέλος».
   Αλλά έκαναν πως δεν άκουσαν...Γι΄ αυτό και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι καθηλωμένος δημοσκοπικά...

ΣΠΑΕΙ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)