Η ΔΕΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ! ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΝΟΜΟ ΠΛΑΦΟΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΗ!

ΣΠΑΕΙ
0

   Η ΔΕΗ, η Κρατική, Εθνική, Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού της Ελλάδας, κομματιάζεται για να πουληθεί και να μην είναι ποτέ πια ο Εθνικός Πυλώνας Ενέργειας, που συνέβαλε τα μέγιστα στην Ανάπτυξη της χώρας! 

   Με τεράστιες εγκαταστάσεις και υποδομές, δίκτυα, ορυχεία, Λιγνιτικά, Υδροηλεκτρικά και Φυσικού Αερίου Εργοστάσια, ένα έτοιμο τεράστιο πελατολόγιο, θα πουληθεί για ένα κομμάτι ψμί στους καρχαρίες της αγοράς, για την υπονόμευση τελικά της εθνικής ανάπτυξης, που θα είναι πλέον εξαρτώμενη από ξένους και ιδιώτες!

   Σύμφωνα με  το Αναθεωρημένο πλέον Μνημόνιο η ΔΕΗ αποχωρίζεται με νόμο και με άνωθεν εντολή του Ράιχ από τον ΑΔΜΗΤΕ (Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας), τη θυγατρική δηλαδή της ΔΕΗ η οποία συστάθηκε το 2011, στο πρώτο κομμάτιασμα της Δημόσιας Επιχείρησης με εντολή της Ε.Ε).... Που σημαίνει ότι δεν θα είναι πλέον της ΔΕΗ! Θα πουληθεί! Παρότι ο κύριος Σαμαράς δήλωνε για αυτό το μείζον αυτό θέμα στο ΖΑΠΠΕΙΟ 2:
   "Τα δίκτυα διανομής και μεταφοράς, για παράδειγμα, πρέπει να παραμείνουν υπό εθνικό έλεγχο"!...

   Η (υπόλοιπη) ΔΕΗ σύμφωνα με το σχέδιο της Τρόικας, πρέπει:
 1. Να συρρικνωθεί πλήρως για να πουληθεί μέρος, μονάδες και κομμάτια της και να αποφασίσει ουσιαστικά η Ευρωπαϊκή Επιτροπή πια εργοστάσια θα μείνουν στην μικροΔΕΗ και ποια θα πάνε για ξεπούλημα!

 2. Να σταματήσουν τα χαμηλά τιμολόγια για αγρότες και άλλους (!) - ώστε να έχουν μεγάλα κέρδη οι νέοι ...επενδυτές-ιδιοκτήτες! Πολύτεκνοι και άλλοι θα πάρουν γκαζόλαμπες;

 3. Να περάσει το Σεπτέμβριο Νόμο η Συγκυβέρνηση του Ράιχ, σύμφωνα με τον οποίο θα τίθεται πλαφόν στην παραγωγή ρεύματος της ΔΕΗ (και όλων - ποιών όλων), με εμφανέστατο σκοπό να μην είναι κυρίαρχη στην αγορά, ακόμη και ακρωτηριασμένη, ώστε ποσοστό του ρεύματος να το αγοράζουμε υποχρεωτικά από άλλους!!!

   Πρόκειται για ΣΚΑΝΔΑΛΑ μεγατόνων! Για εθνική και κοινωνική καταστροφή! Για εθνικό ξεπούλημα του μεγαλύτερου πυλώνα και φορέα ανάπτυξης της χώρας! 
   Που όπως φαίνεται, με τον μεγάλο ξεσηκωμό που έρχεται, θα γίνει και ο ατμοΗλεκτρικός " Τάφος της Τρόικας"!
   
ΣΠΑΕΙ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)