ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΓΙΑ 2014 ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΟΟΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

ΣΠΑΕΙ
0


Οι κυβερνώντες συνεχίζουν το χορό της λιτότητας, των περικοπών, των απολύσεων και της ισοπέδωσης των εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων των πολιτών αυτής της χώρας,  και η φτώχεια στην Ελλάδα μεγαλώνει!

Σύμφωνα με έκθεση  του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξής η ανεργία στην Ελλάδα θα ανέλθει πάνω από το 28% συνεχίζοντας να κατέχει την πρώτη θέση στις χώρες που ανήκουν στον οργανισμό.  

Επίσης η έκθεση αναφέρει πως  η ανεργία στιςΗΠΑ προβλέπεται να μειωθεί από 7,6% κάτω από το 7% έως το τέλος του 2014. Στη Γερμανία, το ποσοστό ανεργίας θα μειωθεί από 5,3% σε κάτω από 5%. Στην υπόλοιπη Ευρώπη, η ανεργία θα παραμείνει σταθερή ή ακόμα και ίσως να αυξηθεί σε πολλές χώρες. Έως το τέλος του 2014, η ανεργία αναμένεται να είναι λίγο πάνω από 11% στη Γαλλία, περίπου 12,5% στην Ιταλία, και κοντά στο 28% στην Ισπανία και την Ελλάδα.

Το μεγαλύτερο ποσοστό ανεργίας παρατηρείται στου νέους με επίπεδα ρεκόρ και την Ελλάδα να κατέχει την πρώτη θέση με 60% . Ακολουθούν η Ισπανία με 55%, η Νότια Αφρική με 52%, Ιταλία και Πορτογαλία με πόστο  περίπου 40%.

Μετά απ όλες αυτές τις τραγικές προβλέψεις  και παρατηρήσεις εμείς προσπαθούμε και συνεχίζουμε να χτυπούμε την κρίση με το εξής μοναδικό φάρμακο Troika and synergy social catastrophe 100mg  :
            Μείωση της αγοραστικής δύναμης των καταναλωτών
            Ισοπέδωση των κοινωνικών παροχών
            Ισοπέδωσή της παιδείας  και εξαφάνιση του πολιτισμού
            Διάλυση των εργασιακών δικαιωμάτων
            Εξαθλίωση του εργατικού δυναμικού της χώρας και των παραγωγικών πόρων
            Ξεπούλημα φυσικών πόρων της χώρα σε τιμή ευκαιρίας

Αλλά μην απογοητεύεστε και μην  ξεχνάτε η ανάπτυξη έρχεται ! 

Όμως κάποιος της έδωσε λάθος οδηγίες κατεύθυνσης!

ΣΠΑΕΙ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)