ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΔΟΚΤΩΡ-ΣΟΪΜΠΛΕ: 1 ΤΡΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΣΠΑΕΙ
0

   Η προκλητική άρνηση του Σόιμπλε να αναγνωρίσει τις συνολικές Γερμανικές Οφειλές προς την Ελλάδα και η ταυτόχρονη συνεχής και απάνθρωπη πίεσή του για νέα μέτρα, φόρους, απολύσεις, δυστυχία και εξαθλίωση, για νέα Κατοχή, μας αναγκάζουν να του θυμίσουμε τον λογαριασμό, που ούτε παραγράφεται, ούτε διαγράφεται, επειδή αφορά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και κατά κατεχόμενης χώρας!

   Έχουμε λοιπόν και λέμε για τις συνολικές Γερμανικές Οφειλές προς την Ελλάδα, που κρατούν ακόμη από ανεξόφλητες αποζημιώσεις του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου:
  1. Επανορθώσεις Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου
  2. Επανορθώσεις Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, συν τις καταστροφές από βομβαρδισμούς δεκάδων πλοίων μας που προκάλεσαν οι Γερμανοί κατά το διάστημα της Ελληνικής Ουδετερότητας, προ της 28ης Οκτωβρίου
  3. Κατοχικό Δάνειο
  4. Αποζημιώσεις προς θύματα και συγγενείς θυμάτων (Δίστομο, Καλάβρυτα, Χορτιάτης, Βιάννος, Κάνδανος και όλα τα μαρτυρικά χωριά και περιοχές ολοκαυτωμάτων της Ελλάδας)
  5. Τόκοι
  • ΣΥΝΟΛΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ 1 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ (λίαν επιεικώς)
   Παρακαλούμε κύριε Σόιμπλε για την άμεση εξόφλησή τους, όσα μέτρα και εάν χρειαστεί να πάρετε τώρα πλέον μέσα στην ίδια τη χώρα σας.

   Εάν δεν μπορείτε μόνοι σας, θα εγκαταστήσουμε Έλληνες Ειδικούς στο Υπουργείο σας και μια Ελληνική Αντι-Ναζί "Task force" και θα τα βρούμε τα ποσά... μέχρι δεκάρας...
   ΣΠΑΕΙ

ΣΠΑΕΙ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)